Obožavateljici puk'o film: 'Ovo je 5 dokaza da Rozga kopira Severinu'

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 27.03.2013.

143

I to je moguće: Jedna (vjerojatno) Severinina obožavateljica poslala nam je mail u kojem donosi 'dokaze' da Jelena Rozga kopira svoju kolegicu

Severina i Jelena Rozga, dvije trenutačko najpopularnije pjevačice u Hrvatskoj, a vjerojatno i u famoznoj regiji, uz jake PR-timove vode svakodnevni 'tihi rat' u želji za osvajanjem neformalne titule 'Kraljice estrade'. Atraktivne Dalmatinke aktivnije su nego ikad i u online svijetu, posebno na Facebooku, a njihovi novi spotovi na YouTube stižu kao na pokretnoj traci.
Sinoć smo dobili zanimljiv mail s (vjerojatno) lažne adrese, otvorene samo za ovu priliku, u kojem je navedeno pet primjera Rozginog navodnog kopiranja Severine. Sve je to ilustrirano fotografijama i pomalo toksičnim i na trenutke neumjesnim komentarima. Nadamo se da je mail pisala samo neka strastvena obožavateljica Severine, nikako ne želimo vjerovati da bi iza svega mogao stajati netko ozbiljan.

Čisto zabave radi, u galeriji fotografija objavljujemo sadržaj 'primjera kopiranja' i popratne komentare. Najzanimljiviji od njih glasi ovako: "Crni korzet koji kod Severine izgleda skupo i svjetski, a kod Rozge balkanski jeftino". Ostalo možete pogledati i pročitati u galeriji. Uz napomenu da komentare objavljujemo bez lektorske intervencije.

VIŠE O TEMAMASeverinaJelena Rozga
Povezano