Nova pjesma, novi look: Nina Badrić u vamp izdanju oduševila fanove

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.11.2017.

56

Nina Badrić u vamp izdanju

Nina Badrić u vamp izdanju

Nina Badrić oduševila je fanove diljem regije svojim novim izgledom, ali i novom pjesmom pod nazivom 'Mijenja se vrijeme', koja je već pobrala niz komplimenata

Novim singlom Nina Badrić se vraća na početke svoje karijere kada je dominirala klupskom scenom te ponovo na ove prostore hrabro donosi dašak svjetskog zvuka.
Pjesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak-Peggy, a za produkciju je zadužen Baby Dooks (David Vurdelja). Ovaj dvojac nam je rekao da je Nina Badrić za njih oduvijek bila dodir sa svijetom i da je pravo zadovoljstvo surađivati s njom.

Nina Badrić

Nina Badrić

"Nina je oduvijek bila gradska cura koja svojom pojavom karizmom i glasom jedina može nositi svjetsku produkciju na ovim prostorima. Nina je odrasla na stranoj glazbi i osjeća je. S njom nema nepoznanica u studiju i njoj više nego ikome stoji urbani zvuk. Doduše, ona može otpjevati sve pa i telefonski imenik, ali mnogi ne mogu donijeti tako uvjerljivo ovakvu produkciju. To može samo ona", izjavio je Baby Dooks.

Viktor Drago
potpisuje osebujan stajling kojim Ninu prikazuje kao vamp sexy ženu koja doista u novome spotu izgleda moćno.

Nina Badrić

Nina Badrić

Saša Joković i Mijo Majhen zaduženi su za make-up i frizuru, a režiju spota za pjesmu "Mijenja se vrijeme" potpisuje hvaljeni mladi redatelj Dario Radušin.

Premijera spota i nove pjesme očekuje se početkom sljedećeg tjedna.

VIŠE O TEMAMANina Badrić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se