Nova kolekcija: H&M-ovi modni recepti za jesen/zimu 2016/2017.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 23.09.2016.

216

H&M-ovu jesensku modnu playlistu predvode cvjetne haljine, topli džemperi, kaputi 'čistih' krojeva i bomber jakne u boji burgundije

Jesen nam je jučer i kalendarski započela, danas je njen prvi "cjeloviti" dan, a kada tome dodamo da je i vikend pred vratima, onda nema dileme da je ovo idealan tajming za jedan veliki šoping kojim će mnogi kompletirati modnu zbirku za novu sezonu.

U pravi trenutak iz H&M-a stiže kampanja koja predstavlja novu kolekciju, i sugerira nam što ove jeseni kupiti i kako to nositi u skladu s trendovima.

Listu must-have komada predvode prekrasna cvjetna haljina i cool bomber jakna u boji burgundije (a tu su već dva trenda u jednom!), koja će odlično ići s pletenim tunuikama i toplim džemperima u nešto smirenijim i neutralnijim tonovima. Za one malo svježije dane H&M predlaže jednostavnost i 'čiste' krojeve, uočljive na dugim toplim vunenim kaputima i polo-džemperima. Krug najpoželjnijih jesenskih komada zatvaraju plisirane suknje (idealno u boji šljive ili vina, po mogućnosti i sa cvjetnim motivima), prugaste košulje i 'hoodice' koje u cijelu priču unose dašak sportskog stila.


VIŠE O TEMAMAkaputiH&Mplisirana suknjabomber jaknejaknekošuljehaljineženske jaknedžemperipuloveri




Povezano