Nina Badrić u Monaku partijala u neodoljivim sandalama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 20.03.2017.

42


Nina Badrić je na prestižnom partyju u Monaku zasjala u vrlo zanimljivom kombinezonu i ultravisokim sandalama zlatnog sjaja


Ninu Badrić je put iz Splita, s dodjele glazbenih nagrada Porin, odveo u mondeni Monako, gdje je stigla na poziv svoje prijateljice Aleksandre Melnichenko, suprgue ruskog tajkuna Andreya Melnichenka, koja je priredila veliki party povodom rođenja drugog djeteta. Na zabavu su došle i druge poznate dame sa svih strana svijeta, među njima i Eva Düringer Cavalli, bivša Miss susjedne Austrije i supruga slavnog talijanskog dizajnera Roberta Cavallija.

Svaka posebna prigoda traži poseban styling, a Nina je u Monaku blistala u vrlo zanimljivom dugom bijelom kombinezonu s motivima tigra te zlatnim sandalama na ultravisoku petu koje stižu iz Guccijevog laboratorija.


Kombinacija je oduševila Ninine fanove na Instagramu. "Uvijek si elegantna, u pravom smislu - dama", "Sandale su super, a i ostatak stylinga", "Pripadaš tom ambijentu, fenomenalna si", samo su neki od komentara na Instagramu.

Slažete li se i vi s komentarima, je li Nina pogodila sa ovim stylingom?

VIŠE O TEMAMAAleksandra Melnichenko