New Yorker: Ženske jakne i kaputi za zimu 2015/2016.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.11.2015.

975

Zima ne mora biti dosadna i brrrr! New Yorker donosi bogatu kolekciju ženskih jakni i kaputa iz koje smo izdvojili 10 najatraktivnijih modela.

Zima nam službeno dolazi za nešto manje od mjesec dana, ali neformalno - ona je već tu. Ne znamo hoće li biti idilična i snježna, ali nema sumnje da će biti duga i hladna. A to znači da je osvježavanje ormara bar jednom toplom zimskom jaknom potez koji morate napraviti.

New Yorker je jedan od onih cjenovno prihvatljivih brandova koji su predstavili bogate, zaokružene kolekcije zimske odjeće i modnih dodataka; sve ono što trebate kako bi hladni dani i ledene noći prošli što ugodnije i bezbolnije.

Ženska kolekcija jakni i kaputa osvojit će vas praktičnim i nosivim modelima s trendovskim pečatom aktualne sezone, ali i paletom boja koja nije osuđena samo na mračne tonove. Naravno, ni New Yorker ne može (a vjerojatno ni ne želi) izbjeći crnu boju, te nam i u njoj donosi nekoliko nepogrešivih prijedloga, ali pritom nudi i alternativu u obliku mladenačkih bež, zelenih, tamnozelenih i smeđih jakni i kaputa.

Cijejne se kreću od 299 do 649 kn, a 10 udarnih modela iz kolekcije za zimu 2015/2016. pogledajte u fotogaleriji.


VIŠE O TEMAMAjakneNew Yorkerzimske jakneženske jaknekaputiduge jakne




Povezano