New Yorker: TOP 15 haljina za jesen/zimu 2015/2016.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 04.11.2015.

2203

Odabrali smo najljepše modele iz aktualne jesensko-zimske kolekcije haljina popularnog high-street branda New Yorker

Nakon pregleda must-have komada i "skeniranja" kolekcije cipela i čizama, putovanje kroz New Yorkerovu modnu zbirku za jesen/zimu 2015/2016. nastavljamo izborom najljepših haljina.

Kolekcija bi se mogla podijeliti u tri dijela, od kojih najveću pažnju privlači onaj sa zavodljivim, kratkim i slatkim party haljinicama u vječnoj crnoj, te crvenoj, bijeloj i srebrnoj boji. Riječ je o jednostavnim i efektnim komadima koji će istaknuti sve vaše atribute, te profinjenim čipkastim detaljima vaš styling začiniti notom romantike i glamura.

U drugom dijelu su nešto diskretnije i umjerenije haljine dugih rukava, i dalje pogodne i za partijanje, ali i za "običnije" trenutke i situacije.

Pravi izbor za nadolazeći najhladniji dio godine su tople ležerne haljine u stilu košulja i džempera u kojima - jednostavno - neće biti zime!

Cijene su jedan od glavnih razloga zašto volimo New Yorker, a u ovom slučaju kreću se od 79 do 229 kuna. 15 najboljih haljina iz aktualne kolekcije pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineNew Yorkerparty haljinehaljine dugih rukavamala crna haljinačipkaste haljinehaljine za izlaskekratke haljine




Povezano