New Yorker – jakne i kaputi za jesen i zimu 2017/2018.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 19.10.2017.

2

New Yorker je pripremio baš sve - od jesenskih klasika u obliku kožnih i bomber modela do toplih zimskih kaputa i jakni u kojima će i žestoki minusi biti podnošljivi

Osvježite ormar bar jednom novom jesenskom jaknicom, a slobodno krenite i korak dalje - sezona lova na tople zimske komade je počela, pa već sada možete garderobu obogatiti i toplim zimskim modelima uz koje će i žestoki minusi biti podnošljivi. Ako usto želite da šopingiranje bude i cjenovno ugodno, najbliža trgovina njemačkog high-street brenda New Yorker je logična destinacija.

Pregledali smo kolekciju za jesen/zimu 2017/2018., i u vaše ime izdvojili 10 savršenih modnih rješenja za sve situacije i klimatološke prilike aktualne sezone.

Kaput by New Yorker | Cijena: 399 kn

Kaput by New Yorker | Cijena: 399 kn

U New Yorkeru vas čeka baš sve, od najvećih jesenskih hitova - kulerskih bomberica i nezaobilaznih bajkerskih jakni s efektom kože - do toplih dugih zimskih kaputa u trendovskim njećnim nijansama poput svijetloružičaste. Tu je i nekoliko klasičnih zimskih jakni koje će odgovoriti na sve izazove studenog i prosinca.

Kaput by New Yorker | Cijena: 499 kn

Kaput by New Yorker | Cijena: 499 kn

10 top-modela iz New Yorkerovih linija Amisu i FB Sister, zajedno s pripadajućim cijenama, škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAjakneNew Yorkerženske jaknekaputibomber jaknekožne jaknepernate jakneženski kaputi




Povezano