Na listi želja: Yves Saint Laurent Black Opium Pure Illusion!

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 11.08.2017.

446

Yves Saint Laurent Black Opium Pure Illusion

Yves Saint Laurent Black Opium Pure Illusion

Novo, limited-edition kolekcionarsko izdanje nazvano Black Opium Pure Illusion osvaja neodoljivo dizajniranom bočicom i intrigantnim mirisom

Iz mirisnog laboratorija Yves Saint Laurent stiže još jedna bomba za sve obožavateljice i štovateljice više nego uspješne serije "Black Opium", koja je lansirana 2014. godine. YSL je pripremio pravu poslasticu u obliku limited-edition parfema Black Opium Pure Illusion, koji osvaja neodoljivo dizajniranom, kontrastnom i glamuroznom bočicom.
Parfem potpisuju poznata imena - Olivier Cresp, Nathalie Lorson, Marie Salamagne i Honorine Blanc, a sastav mirisa je, baš kao i estetika bočice, kontrastan, baziran na miksu mirisa crne kave, senzualnih voćnih nota te vanilije i badema, koji 'amortiziraju' cijelu priču.

Parfem koji osvaja i na prvi pogled - i na prvi miris!

Parfem koji osvaja i na prvi pogled - i na prvi miris!

Ovo kolekcionarsko mirisno izdanje na tržište dolazi u bočici od 50ml Eau de Parfum, a za njega će biti potrebno izdvojiti 86 eura (oko 635 naših kuna).

VIŠE O TEMAMAOlivier CrespNathalie LorsonMarie Salamagneženski mirisiženski parfemiYSL Black OpiumYves Saint Laurent
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se