Modni trendovi: Nekoliko coolerskih stvarčica

Piše: Z.O.
Objavljeno 20.12.2007.

0


3. Jedan modni detalj u glam-rock stilu; Louis Vuitton; Cijena: 1200 kuna

4. Jeans

Ovo je "must-have" stvarčica. Zamijenite klasične trapke atraktivnim metallic jeansom. To zadovoljstvo ćete morati platiti 1500 kuna, a iza njega stoji: Gold Sign, Holt Renfrew.

5. Cipele

Za kraj naš apsolutni favorit: Dieselove fancy cipele. Ok, cijena im je opasna: 4500 kuna. Ali, lijepo ih je vidjeti.

{mosgoogle center} 


Modni trendovi: Nekoliko coolerskih stvarčica

Pravi ovisnici o modnim ludorijama će vam reći da je u trendu ne slijediti trendove. Ipak je teško odrediti što je to uopće trend, a što univerzalni, bezvremenski stil. No, niste ovdje da biste slušali naše filozofiranje već ste došli vidjeti par trendy stvarčica koje bi bilo lijepo imati, zar ne? Prijeđimo s riječi na djela, tj. na fotke.

1. Military look

S tzv. military lookom zapravo nikad nećete pogriješiti. On uvijek vrijeba negdje u pozadini udarnih trendova. Za ovaj kaput s markicom Gryphona ćete morati istresti oko 6000 kuna.  

2. Flashdance look 

S dobrom cocktail-haljinom ćete rijetko pogriješiti. S obzirom da se blagdanski kičeraj bliži, svjetlucave i blještave varijante su zaista poželjne. Pronašli smo tri varijante:

  1. Clothingova haljina; Cijena: 750 kuna
  2. Drugu verziju potpisuje Roberto Cavalli, a možete ju pronaći u H&M-u za 1500 kuna
  3. I za kraj najskuplja varijanta: Catherine Holstein; Cijena: 2600 kuna
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se