Modni dodaci koji griju: 15 slatkiša za zimu 2013/2014.

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 05.10.2013.

102

Pred nama je duga i hladna zima koju ne možemo pobijediti, ali joj se možemo pridružiti i u njenim čarima bezbrižno uživati uz malu pomoć trendi šalova, kapa i rukavica!

Lindex: Modni dodaci za zimu 2013/2014.

Lindex: Modni dodaci za zimu 2013/2014.

Kako stvari stoje, ove smo godine direktno iz ljeta uskočili u zimu. Niske temperature uhvatile su nas nespremne, vrijeme je za brzu i odlučnu (re)akciju! Lindex nudi sjajno i cjelovito rješenje za hladne mjesece - tople i fukncionalne, ali opet i dovoljno trendi da začine, pa čak i 'podignu' svaki zimski outfit.

Neizbježni zimski trio modnih dodataka - šalovi, kape, rukavice (sa i bez prstiju) i vunene trake za kosu - stiže nam u paleti najtraženijih boja sezone, potpomognutoj divljim animal printom, ali i u oblicima spremnim za uklapanje u različite modne sheme. S obzirom na to da je ovo sezone kože, priča o asesoarima ne završava na pletivu. Ljubiteljice nešto ozbiljnijeg, glamuroznijeg i seksepilnijeg looka mogu birati između nekoliko zanimljivih modela zimskog superklasika - kožnih rukavica.

Dobro zimsko stilsko ovježenje je "snood", jako prilagodljiva i stylish varijanta šala, u ovom slučaju ukrašena totalno cool dekoratinim zlatnim detaljima. Praktičan je i topao, a usto donosi i jednu sasvim novu notu. Pravi mali zimski must-have!

15 Lindexovih zimskih modnih dodataka, koji su samo mali djelić bogate ponude ovog branda, pogledajte u galeriji fotografija. Za one rijetke koji to još ne znaju: Čekaju vas u Lindexovim zagrebačkim trgovinama u Avenue Mallu i shopping centru Point na Vrbanima.


VIŠE O TEMAMAšaloviLindexkaperukavicezimska odjećaasesoarimodni dodacipletivokožne rukavicesnoodvunene trake za kosuvunene kapepletene kapepleteni šalovi




Povezano