Miranda Kerr u crnim najlonkama i šuzama koje rasturaju

Piše: Nina Josipović, Zagreb, New York
Objavljeno 10.12.2012.

24

Miranda Kerr | Foto: Screenshot

Miranda Kerr | Foto: Screenshot

New Yorkom paradira u seksepilnim kombinacijama, na Instagramu se hvali vrućim fotkama iz nove kampanje Victoria's Secreta...

Ova dama definitivno nije u strahu od minusa! A kako bi i bila kada je toliko vruća da bi pali sve živo u radijusu od 200 metara oko sebe. Naravno, govorimo o australskoj seks-bombi Mirandi Kerr, profinjenoj dami koja je postala inventar na našoj stranici. Tema je to bez koje ne možemo izdržati više od dva dana!
Mlada modno osviještena mama krenula je na večeru u jedan restoran u New Yorku i pritom opet pokazala svoje vraški dobre noge u crnim najlonkama. Za dozu glamura pobrinuli su se luksuzni modni dodaci, trendi crna torba i opake cipele.

Miranda Kerr za Victoria's Secret | Foto: Instagram

Miranda Kerr za Victoria's Secret | Foto: Instagram

29-godišnja ljepotica prije par dana je na Instagramu, gdje ju slijedi oko 660 tisuća ljudi, objavila fotografiju iz svoje nove kampanje za rublje Victoria's Secreta. Fotka je 'pokupila' skoro 50.000 lajkova, što najbolje ilustrira koliko Miranda opija svoje obožavatelje, ma u kakvom izdanju pozirala.

VIŠE O TEMAMAMiranda Kerrnajlonkeženske nogeInstagramVictoria's Secret

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se