Posljednja izmjena: prije 1 sat

Večeras počinje umaški Sea Star Festival!

Moda Vijesti

Miranda Kerr u crnim najlonkama i šuzama koje rasturaju

New Yorkom paradira u seksepilnim kombinacijama, na Instagramu se hvali vrućim fotkama iz nove kampanje Victoria's Secreta...

Autor: Nina JosipovićZagreb, New YorkObjavljeno 10.12.2012.5

Miranda Kerr | Foto: Screenshot

Miranda Kerr | Foto: Screenshot

Ova dama definitivno nije u strahu od minusa! A kako bi i bila kada je toliko vruća da bi pali sve živo u radijusu od 200 metara oko sebe. Naravno, govorimo o australskoj seks-bombi Mirandi Kerr, profinjenoj dami koja je postala inventar na našoj stranici. Tema je to bez koje ne možemo izdržati više od dva dana!


Mlada modno osviještena mama krenula je na večeru u jedan restoran u New Yorku i pritom opet pokazala svoje vraški dobre noge u crnim najlonkama. Za dozu glamura pobrinuli su se luksuzni modni dodaci, trendi crna torba i opake cipele.

Miranda Kerr za Victoria's Secret | Foto: Instagram

Miranda Kerr za Victoria's Secret | Foto: Instagram

29-godišnja ljepotica prije par dana je na Instagramu, gdje ju slijedi oko 660 tisuća ljudi, objavila fotografiju iz svoje nove kampanje za rublje Victoria's Secreta. Fotka je 'pokupila' skoro 50.000 lajkova, što najbolje ilustrira koliko Miranda opija svoje obožavatelje, ma u kakvom izdanju pozirala.

Više o temama: Miranda Kerr, najlonke, ženske noge, Instagram, Victoria's Secret

Ocijeni članakPovezani sadržaj

Komentari:

kipo 11.12.2012.:

"Autor: Napaljeni Kamiondžija".. ahahahaaa

doktor 11.12.2012.:

BS, spadaš u poveliku skupinu ljudi koji ne znaju razlikovati gramatičke, pravopisne, stilske i tehničke greške. ovaj primjer očito spada u one tehničke...ili tipfeler ili zaostala riječ usljed izmjene rečenice.

za naslov...ajde...mogu se složiti....iako mislim da o mirandi kerr i ne možeš pisati drugačije nego na ovaj način :)

BS 11.12.2012.:

Recimo "toliko vruća da bi pali sve živo u radijusu od 200 metara oko sebe". A naslov? Šuze koje rasturaju? Pa ne tipka frendici preko Fejsića kako je kupila nove cipele. Znam da treba biti efektan i dosjetljiv u pisanju, ali ovakav stil mi je dno ikakvog novinarstva. I dalje ne vjerujem da je jedna cura napisala ovako seksistički tekst. Užas.

doktor 10.12.2012.:

haha slažem se za kamiondžiju. ali daj mi molim te primjer gramatičkih greškica, pošto ih ja ne vidim

BS 10.12.2012.:

Ovaj tekst kao daje pisao neki napaljeni kamiondžija, a o osnovnoj gramatici da ni ne govorim :/ Tužno.

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK