Manje je više: Picard torbe za jesen/zimu 2015/2016.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.09.2015.

280

Njemački modni brand poznat po vrhunskoj kvaliteti predstavlja kolekciju ženskih i muških torbi i modnih dodataka za jesen/zimu 2015/2016.

Opuštena, urbana i nadasve ženstvena, Picard kolekcija za ovu modnu jesen i zimu stavlja naglasak na jednostavnost pod motom "manje je više". Kombinacija stilova 70-ih i 80-ih igra važnu ulogu, a paleta boja proteže se od zelenih tonova preko boje šampanjca, blagih smeđih tonova do boje kave i čokolade.

Pod sloganom "Tradicionalna izrada susreće moderan dizajn" Picard djeluje od 1928. godine. Prvu kolekciju osnivač tvrtke Martin Picard i sinovi Edmund i Elois,  kupcima su isporučili biciklom jer je to bio jedini način koji su si mogli priuštiti. Od ovog skromnog početka, Picard je rastao i postao poznat diljem svijeta po svojoj beskompromisnoj kvaliteti izrade i vrhunskim materijalima. S dvanaest kolekcija godišnje i oko 400 različitih modela torbi svake sezone, Picard je danas najveći proizvođač torbi u Njemačkoj i jedan od svjetskih lidera u proizvodnji kožne galanterije. U svom asortimanu nudi žensku kolekciju, poslovnu i putnu kolekciju za žene i muškarce te razne dodatke među kojima se posebno po funkcionalnosti ističu novčanci. 

Picard Zagreb od 2007. godine djeluje na adresi Teslina 9 gdje ćete pronaći širok asortiman Picard proizvoda.


VIŠE O TEMAMAPicardtorbeženske torbekožne torbe




Povezano