ShoppingHaljine

Mango: 30 trendi haljina za proljeće 2013.

Piše: Iva Boban, Foto i cijene: Mango

Objavljeno 25.01.2013.

Haljine iz Mangovih laboratorija omamit će vas mirisom modnog proljeća 2013. godine. Donosimo čak 30 modela!

Nakon silnih high street lookbookova za novu sezonu, ovo je pravi party za ljubiteljice haljina! Mango se potrudio i na vrijeme otkrio karte za proljeće 2013. predstavivši prvu seriju lepršavih kreacija koje slijede stilske diktate iz Milana, Pariza, Londona i New Yorka.
> Još haljina za proljeće 2013.

Kolekcija za proljeće 2013. djeluje dosta uspjelo i zaokruženo, ali ipak previše raznoliko da bi se 'dešifrirala' jednom rečenicom. O nekim trendovima smo već pisali: Značajnu ulogu igraju crno-bijele prugaste i haljine u mint zelenoj boji. To su možda i dva udarna hita za prve dane proljeća. IN su i male crne te 'male crvene' haljne, baš kao i seksepilni komadi ukrašeni prelijepim animal printom.

> Modni trendovi za proljeće

Kao i svako proljeće, i ovo će biti pogodno za elegantne, ženstvene i opuštajuće bijele i ružičaste haljine, a popularne će biti i one dvobojne, baš kao i sve moguće kombinacije crne i bijele te uzbudljivi retro printevi. Lepšave ili sepsepilne, dnevne ili svečane, diskretne ili pripijene, s rukavima ili bez njih, začinjene čipkom ili nekim maštovitim detaljem... Mogućnosti je bezbroj, tim više što je ovo samo prvi dio uzbudljive proljetne kolekcije s potpisom Manga. Izbor je na vama, a nastavak slijedi. Svoju idealnu haljinicu za toplije dane odaberite u galeriji fotografija!

VIŠE O TEMAMAMangomala crna haljinaproljeće 2013čipkaste haljinepripijene haljinelepršave haljinebodycon haljinehaljina s printomhaljine na prugiceanimal print
Povezano