Magično privlačne Zarine čizme: Donosimo TOP 15!

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 11.10.2017.

293

Popularna Zara za jesen je ponudila niz modela čizama koje jedva čekamo nositi. Baršun, čizme preko koljena, čizme - čarape, cvjetni uzorci - tu je jednostavno sve!

Jesen nam sve više pokazuje svoje lice, a zimske čizme ubrzo će postati sve viđeniji gost naših ulica. Popularna Zara za jesen se itekako spremila - nakon fenomenalne kolekcije gležnjača, tu su sada i nove čizme.

Od svih modela mi smo izdvojili 15 nama najzanimljivijih. Kao što već znate, posebno su popularne čizme koje izgledaju kao da nosite čarape. Njih ima najviše, ali Zara se pobrinula da ni drugi modeli ne budu zapostavljeni. Boje odudaraju od tipične crne, tako da su tu, između ostalog, ljubičaste, crvene i plave čizme, a i detalji su također atipični: patentni zatvarači ne sa strane, već na sredini čizama, baršun, cvjetni uzorci, neobične potpetice. Dužina čizama iznad koljena posebno je popularna, baš kao i prošle jeseni.

Cijena TOP modela kreće se od 350 do 900 kuna, a što smo za vas izdvojili pogledajte u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAčizmeZarabaršunčizme iznad koljenavisoke čizme
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se