Lufthansa i Germanwings nude zajedničke aranžmane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.06.2012.

1

Germanwings

Germanwings

U sklopu zajedničkog aranžmana Lufthanse i Germanwingsa putnici će plaćati istu cijenu za polazne i povratne letove iz ponude obiju zrakoplovnih kompanija

Germanwings i Lufthansa ponudili su zajednički aranžman letova prema europskim i svjetskim destinacijama iz svojih ponuda, koji uključuje jedinstvenu, istu cijenu polaznih i povratnih letova. Putnicima je omogućeno kombiniranje letova iz ponude najvećeg njemačkog zrakoplovnog prijevoznika Lufthanse s onima njegove tvrtke-kćeri, niskotarifnog prijevoznika Germanwingsa, a spomenuti se letovi mogu rezervirati u turističkim agencijama.
U sklopu zajedničkog aranžmana Lufthanse i Germanwingsa putnici će plaćati istu cijenu za polazne i povratne letove iz ponude obiju zrakoplovnih kompanija, lakše će provjeriti koje je točno polazište leta te prijaviti prtljagu. Na taj su način oba zrakoplovna prijevoznika povećala kvalitetu svojih letova i međusobnih veza između destinacija te povećale ugodnost i pojednostavile putovanja za sve putnike.  

Tako je u novom redu letenja Germanwingsa, primjerice, uveden velik broj novih vezanih letova iz Dortmunda preko Lufthansinog središta Münchena do različitih dalekih europskih i svjetskih destinacija, a moguće ih je rezervirati preko Lufthanse. Isto tako, Lufthansini putnici mogu povoljno letjeti od, primjerice, Hamburga preko obaju Germanwingsovih središta Kölna/Bonna i Stuttgarta do Soluna, Zagreba ili Ibize.

VIŠE O TEMAMAGermanwingsLufthansazračne linije
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se