Look mjeseca? 'Ideš koja ljepotica i kako dobra kombinacija!'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 10.02.2017.

209


Iza nas je tek nekoliko špica u 2017. godini, a već sada imamo niz fantastičnih lookova. Ova kombinacija definitivno je u samom vrhu!


Siječanj i veljača "plodniji" su od očekivanja. Tko bi rekao da će najdepresivniji i najmonotoniji dio godine ponuditi tako veliki broj maštovitih kombinacija! Još jedna dobra vijest je da su bunde i ultravisoke čizme pomalo potisnute s pozornice zahvaljujući atraktivnim kaputima i gležnjačama, koje su posljednjih mjeseci bile u drugom planu.

Za jedan od najvrućih stylinga prve špice u veljači "kriva" je Nikolina Pišek, koja je vrlo zanimljivi kratki crni kaput kombinirala s totalno ludim poderanim trapericama, mrežastim čarapama i višebojnim gležnjačama na petu, dok je točku na i cijeloj priči stavila upadljivom torbicom s natpisom.

Ovu kombinaciju nagradili ste velikim brojem lajkova, iako je u komentarima bilo oprečnih reakcija. "Ovo se zove imati stila, a ne iskombinirati crnu bundu sa crnim čizmama preko koljena", kaže jedan od afirmativnih komentara. No, bilo je i onih koji misle drugačije: "A imati stila je nabacati sve trendove na sebe? Ovo nije stil, ovo je pomodarstvo!".

Konačnu ocjenu prešuštamo vama - je li kombinacija pogodak ili promašaj?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeNikolina Pišek
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se