Lindex Generous: 20 must-have komada za zimu 2014/2015.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 30.11.2014.

382

Moda nije rezervirana samo za mršavice! Jednu od boljih plus-size kolekcija za jesen/zimu 2014/2015. pripremio nam je Lindex.

Lindex Generous za jesen/zimu 2014/2015.

Lindex Generous za jesen/zimu 2014/2015.

Dobar stil ne poznaje veličinu, a kada su u pitanju high-street brandovi na hrvatskom tržištu, među onima koji nude najviše u ovoj kategoriji definitivno se nalazi švedski Lindex. Dobra vijest je da ovo nije jedna od onih usputnih, "reda radi" kolekcija, kakve često viđamo kod nekih drugih modnih kuća u sferi plus-sizea, već uzbudljiva, bogata i zaokružena modna priča koja nudi ponešto za svaku priliku.

Za partyje, posebno one nadolazeće, blagdanske, Lindex je pripremio seriju fantastičnih komada u znaku crne boje, od haljina i kombinezona do ženstvenih bluza i metalik tajica.

Lindex Generous vrvi i totalno cool T-shirtevima koji će podići svaku kombinaciju, ali i temeljnim zimskim komadima, uključujući i prekrasne jakne, kapute, džempere, kardigane i trendovske traperice.

Prije odlaska u šoping, inspirirajte se u našoj galeriji fotografija, gdje vas čeka 20 must-have stvarčica za jesen/zimu 2014/2015.

Ponovimo još jednom: Komadi iz aktualne kolekcije dostupni su u Lindexovim prodavaonicama u šoping centrima Avenue Mall i Point u Zagrebu.

> > Za vitkiji izgled: Savjeti pri odabiru odjeće za punije


VIŠE O TEMAMALindexplus-sizedžemperikardiganikombinezoniodjeća za punije




Povezano