Lijepe Zagrepčanke pokazale što će biti IN ovog proljeća!

, Foto: Zibar Photography
Objavljeno 13.03.2017.

451

Proljeće prije proljeća na zagrebačkoj špici: Zagrepčanke su protekle subote blistale u bajekrskim jaknama u ludim bojama, elegantnim balonerima i trwendovskim tenisicama

Druga subota u ožujku kalendarski je u zagrljaju zime, ali na zagrebačkim je ulicama zavladalo proljeće prije proljeća! Iako temperature još uvijek nisu baš visoke, suncem okupana subotnja špica pretvorila se u veliku modnu pistu na otvorenom na kojoj su prelijepe Zagrepčanke pokazale dio modnih aduta za novu sezonu.
Glavnu riječ vode vječno elegantni baloneri i bajkerske jakne u širokom spektru boja, od neizbježne crne do žute, koja je zadala završni modni udarac odalećoj zimi. Usvijetu obuće uz uvijek aktualne i atraktivne štikle i gležnjače, na pozornicu su se 'progurale' metalizirane cipele na platformu i cijeli niz šaernih sportskih tenisica, koje se dobro uklapaju i u ženstvene outfite s daškom uličnog glamura.


Ranoproljetna modna bajka na zagrebačkim ulicama protekle je subote bila upotpunjena i seksi suknjicama, poderanim trapericama i cijelim nizom bijelih tenisica, koje će i ovog proljeća biti jedan od najtraženijih komada.


Kao i uvijek - najbolji lookovi čekaju vas u galeriji fotografija!

VIŠE O TEMAMAstret styleZagrepčankešpicabajkerske jaknebaloneri
Povezano