Moda Modni eventi

Kristina Burja oduševila na milanskom Green Fashion Weeku

Promo video Green Fashion Weeka i editorijal, za koji su odabrane Krie design kreacije, snimljen je na atraktivnoj lokaciji 'Vertikalnih šuma' u Milanu

Autor: CroModaMilano, ZagrebObjavljeno 06.12.2016.0

Kreacija Kristine Burje

Kreacija Kristine Burje

Modna dizajnerica Kristina Burja predstavila je svoju aktualnu Krie design kolekciju u svjetskoj prijestolnici mode Milanu, na modnom događaju Green Fashion Week, kojemu je glavni cilj poticati održivi razvoj u modnoj industriji. Ovom internacionalnom projektu kojeg podržava United Nations, naša uspješna dizajnerica priključila se ovog proljeća u Abu Dabiju, gdje je održala dvije revije i predstavila svoj koncept održivog razvoja.


Osim tkanina koje su ekološki prihvatljive, veliki naglasak je na smanjivanju otpada u samoj proizvodnji. Kristina Burja mnogo pažnje pridaje upravo krojenju kreacija koje su sastavljene iz više dijelova zbog maksimalne racionalizacije. Njezine kreacije dobivaju pozitivne kritike svjetske publike, što je veliko priznanje i poticaj za daljnje poslovne korake Krie designa.Promo video Green Fashion Weeka i editorijal, za koji su odabrane Krie design kreacije, snimljen je na atraktivnoj lokaciji "Vertikalnih šuma" u Milanu. 10 000 kvadratnih metara šume smješteno je vertikalno na dvije stambene zgrade, a sve u svrhu očuvanja ekologije.

Našoj dizajnerici Kristini Burji organizatori su već uručili pozivnicu za proljetno izdanje ovog hvalevrijednog ekološkog projekta, koji će se održati u Los Angelesu.

Više o temama: Kristina Burja, održiva moda, Green Fashion Week, Krie Design

Ocijeni članakPovezani sadržaj

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK