Jubilarni 10. Wedding Expo od 17. do 19. veljače u Westgateu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.02.2017.

0

Wedding Expo

Wedding Expo

Već deseti put ovaj najveći sajam vjenčanja u regiji okuplja najbolje parove koji planiraju vjenčanje i stručnjake koji im mogu ispuniti sve želje

Najpoželjnije mjesto na kojemu se uživo susreću mladenci i profesionalci iz industrije vjenčanja je Wedding Expo. Već deseti put ovaj najveći sajam vjenčanja u regiji okuplja najbolje parove koji planiraju vjenčanje i stručnjake koji im mogu ispuniti sve želje. Od ekskluzivnih prostora i dekoracija, gastronomije i cateringa, slastica i papirne konfekcije, preko foto, light i video produkcije, svadbenih putovanja i darova do mnogima najvažnijih komponenata - vjenčanice, odijela, obuće i nakita.

Više od 80.000 posjetitelja

Ovaj sajam posebno je privlačan mladencima te njihovoj pratnji zbog velike i kvalitetne ponude, prigodnih popusta te zabavnog programa koji ih prati. U tri dana ovog, kako ga mnogi zovu, jednog od najljepših sajmova uopće prođe više desetaka tisuća posjetitelja. Na Expou izlaže u prosjeku 150 izlagača, a ulaz, parking i modna revija za posjetitelje su besplatni.

Deseti Wedding Expo na programu je od 17. do 19. veljače u Westgate Shopping Cityju.

VIŠE O TEMAMAsajam vjenčanjaWedding ExpoWestgate Shopping CityvjenčaniceWedding City
Povezano