Je li Anita Dujić pogodila s trendi sandalama i retro-trapericama?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.06.2017.

25

Anita Dujić | Foto: Tomislav Valent

Anita Dujić | Foto: Tomislav Valent

Magičan zalazak Sunca u samom središtu Zagreba privukao je ogroman interes, a svi pogledi letjeli su na Anitu Dujić

Najljepšem zalasku sunca sinoć se nazdravilo u urbanom vrtu na krovu Drvenog nebodera u Martićevoj u samom središtu Zagreba. On se odvio u sklopu festivala Design District Zagreb, multidisciplinarnog projekta nastalog s idejom da ukaže na potencijal četvrti, čiji je urbani identitet posljednjih godina doživio potpuni kreativni procvat. Tako se, samo na taj dan, ovaj originalni rooftop u samom centru grada pretvorio u pop up kafić s pogledom koji naprosto ostavlja bez daha.
U tu priču idealno se uklopio Somersby, službeni pokrovitelj zalaska Sunca. Somersby Sunset Chill, ležerno i opušteno nedjeljno druženje privuklo je mnoštvo posjetitelja, među kojima su bili brojni poznati poput Ivana Vukušića, Anite Dujić, Andreje Solomun i brojnih drugih. Svi oni uživali su u jedinstvenom ambijentu i voćnim okusima popularnog cidera.

Anita Dujić

Anita Dujić

Dobro nam znana fashionistica Anita Dujić i za ovu je priliku pronašla dobitnu kombinaciju: ravne sandale srebrnog sjaja i traperice u retro stilu, sve to zapečaćeno egzotičnom kreacijom u stilu Dalekog istoka.

VIŠE O TEMAMAAnita DujićDesign District Zagreb
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se