Jelena Rozga nova Barbika modnog dvojca Elfs

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.03.2011.

0

Jelena Rozga za Elfs

Jelena Rozga za Elfs

Modna ljubav između Elfsa i lokalne estradne zvijezde Jelene Rozge dogodila se na prvi pogled i upravo su u njoj pronašli svoju optimistično vedru Barbiku i idealnu kraljicu maturalne večeri

Već je svima poznato da Elfsi pored dobre mode žele i dobru zabavu. I ovaj put popularni modni dvojac pripremio je veselu i inspirativnu modnu priču koju će prikazati večeras na Cro A Porteru (Westgate Shopping City).

“You are the dancing queen, young and sweet, only seventeen…“, stihovi su grupe Abba koja je Elfsima poslužila kao osnovna nit vodilja prilikom stvaranja ove kolekcije. Elfsi su kolekciju posvetili maturalnoj večeri jer što je moda nego zabava, a idealnu maturalnu večer vide kao priliku tijekom koje će svaki pupoljak procvjetati u najljepšu ružu.

Jelena Rozga za Elfs

Jelena Rozga za Elfs

Takva prilika ovaj je put dizajnere spojila sa 'kraljicom estrade' te su osmislili kolekciju u svom prepoznatljivom fahu u kojoj je glavnu ulogu zaigrala stanovita Jelena Rozga.


Modna ljubav između Elfsa i Jelene Rozge dogodila se na prvi pogled i upravo su u njoj pronašli svoju optimistično vedru Barbiku i idealnu kraljicu maturalne večeri. Kako izgleda savršena maturalna haljina, kako izgleda savršena kraljica maturalne večeri predstavit će nam modni dvojac Elfs!

Jelena Rozga za Elfs

Jelena Rozga za Elfs

Kolekcijom dominiraju haljine pastelnih boja, romantičnih tekstura sa više slojeva čipke, bogatih ornamenata i našivenih kristalnih aplikacija. Osim uskih i pripijenih haljina jasnih kontura po kojima su prepoznatljivi ove sezone, Elfsi posebnu pažnju posvećuju romantičnim haljinama volumenziranih oblika koje u kombinaciji s T-shirt majicama klasičnog kroja daju pravi Elfs Prom Queen look.


Romantičan sexy-glam izgled omogućit će Elfsovim obožavateljicama da svaku večer zablistaju poput prave princeze, a za ovu priliku Elfsi su za svoju 'kraljicu maturalne' večer okrunili lokalnu pjevačicu Jelenu Rozgu. Fotografije potpisuje Jurica Sertić.

Jelena Rozga za Elfs

Jelena Rozga za Elfs



VIŠE O TEMAMAJelena RozgaElfsbarbikaJurica Sertić




Povezano