Marcela Temer: Nova ikona ljepote i stila ljubi bogatog starca!

Piše: I.B.
Objavljeno 04.01.2011.

0

Prvi u Hrvatskoj predstavljamo Marcelu Temer, mladu suprugu 70-godišnjeg zamjenika predsjednice Brazila, bivšu manekenku, kraljicu ljepote i potencijalnu ikonu stila

Marcela Temer

Marcela Temer

Njeno ime je Marcela Temer, ima 27 godina i u braku je sa 70-godišnjim brazilskim dopredsjednikom Michelom Temerom. Nemojmo se lagati, iako postoji teoretska mogućnost da je Marcela zaista zaljubljena u djedicu Michela, s njim je gotovo sigurno samo zbog novca, slave i moći.

Dilma Rousseff je prva žena na čelu Brazila, ali modnim medijima je daleko interesantnija, pazite sad ovo, mlada supruga njenog zamjenika Michela Temera. Ne znamo kako su tako brzo došli do nje, znamo samo da američki mediji oduševljeno pišu o djevojci koja bi iz modnih rubrika mogla potisnuti Carlu Bruni, a možda čak i neprikosnovenu Michelle Obamu.

Njeno ime je Marcela Temer, ima 27 godina i u braku je sa 70-godišnjim brazilskim dopredsjednikom Michelom Temerom. Nemojmo se lagati, iako postoji teoretska mogućnost da je Marcela zaista zaljubljena u djedicu Michela, s njim je gotovo sigurno samo zbog novca, slave i moći. Ništa novo!

Marcela Temer

Marcela Temer

Atrakitvnu plavušu neki su mediji već proglasili kraljicom ljepote i potencijalnom ikonom stila. Bivša manekenka je za Estadao.com.br otkrila kako nema osobnog stilista te da sve modne probleme rješava sama, uz malu pomoć majke.

Neizbježno je bilo i pitanje o velikoj razlici u godinama između Michela i nje. “Godine nisu važne. Svejedno mi je je li Michel stariji od mene 10, 30 ili 50 godina. To možda nekima zvuči smiješno, ali je zaista tako. Imamo normalan život, baš kao i svaki drugi par na svijetu“, kazala je Marcela Temer. Ne vjerujemo joj ni riječi

Cool

Cool

.

{youtube}Er2_3H4WuIs{/youtube}






Povezano