Ivo Josipović oduševljen Tkanicom i - zgodnim manekenkama!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 16.10.2010.

1

Eko Etno Hrvatska Europa Tour u Zadru bio je prigoda da predsjednik Ivo Josipović na licu mjesta razgleda bogatstvo proizvoda i usluga ruralnog područja RH

Ivo Josipović i manekenke

Ivo Josipović i manekenke

Eko Etno Hrvatska Europa Tour u Zadru bio je prigoda da predsjednik Ivo Josipović na licu mjesta razgleda bogatstvo proizvoda i usluga ruralnog područja RH

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović posjetio je manifestaciju Eko Etno Hrvatska Europa Tour, čiji je domaćin grad Zadar.

U obilasku sajma predsjednik Josipović s posebnim je zanimanjem pratio modnu reviju naše etno dizajnerice Mine Petre. Svoje oduševljenje kolekcijom Materina priča, kao i hrvatskom poslovnom torbom Tkanicom, Ivo Josipović iskazao je odmah nakon revije u razgovoru s Minom Petrom i lijepim manekenkama koje su predstavile njezine modele.

"Nakon održane modne revije primila sam iskrene čestitke predsjednika Ive Josipovića koji je izrazio svoje oduševljenje i istinsko divljenje predstavljenom etno kolekcijom Materina priča. Predsjednik se tom prilikom raspitivao i za rad naših vrijednih tkalja iz Knina koje izrađuju kolekciju inspiriranu hrvatskim narodnim motivima, a posebno mu se svidjela hrvatska poslovna torba Tkanica", kazala je Mina Petra.

Mina Petra i manekenke

Mina Petra i manekenke

Mina Petra nedavno se vratila iz Tokija gdje je trijumfirala na najvećem svjetskom sajmu JATA World Tourism, Congress and Travel Fair, a njezinu etno kolekciju vidjelo je preko 200.000 ljudi.

Eko Etno Hrvatska Europa Tour u Zadru bio je prigoda da predsjednik Ivo Josipović na licu mjesta razgleda bogatstvo proizvoda i usluga ruralnog područja RH. Predsjednik Josipović obišao je sve izlagače i zadržao se na izložbenim prostorima u pratnji gradonačelnika Zadra, Zvonimira Vrančića, predsjednice Organizacijskog odbora Dijane Katice te ostalih uvaženih dužnosnika županije i predstavnika izlagača.

Nakon posjeta predsjednika RH na Eko Etno zanimljivim glazbenim programom predstavio se Grad Zagreb u ljepoti izričaja zagrebačkog kraja.






Povezano