Diesel za jesen 2010: Punk, mreže, lanci i zakovice

Piše: CroModa.com
Objavljeno 24.08.2010.

0

U Dieselovoj buntovnoj kolekciji za jesen 2010. stilovi se prilagođavaju prilici, jakne se transformiraju u prsluke, veste se mogu nositi dvostrano, s uzorkom i bez njega

Diesel za jesen/zimu 2010/2011.

Diesel za jesen/zimu 2010/2011.

U Dieselovoj buntovnoj kolekciji za jesen 2010. stilovi se prilagođavaju prilici, jakne se transformiraju u prsluke, veste se mogu nositi dvostrano, s uzorkom i bez njega

Individualistički osjećaj za stil stvorio je jaku osobnost Dieselove kolekcije za jesen/zimu 2010/2011. godine. Umjetnost ručnog rada inspirirala je autentičnu, prilagodljivu odjeću, koja prelazi okvire jedne sezone. Mreže, lanci i zakovice izražavaju  buntovan stav. Ovi modeli daju vam slobodu da ih nosite kako želite: baloner postaje motoristička jakna, a pulover torba! Možeš biti svoj stilist u svijetu gdje odjeća nema granica!

Diesel za jesen/zimu 2010/2011.

Diesel za jesen/zimu 2010/2011.

Nit, kao esencijalni element, transformira se kroz cijelu kolekciju. Luda igla plovi kroz ženske outfite i učvršćuje šljokice na majice s odvojivim ovratnicima i široke haljine stisnute u struku remenjem sa zakovicama. Ručno šivane šljokice i zakovice na traperu i mekim vunenim kaputima.

Metalni detalji daju sjaj party haljinama

Crvena nit spaja jesen i zimu mekim grimiznim haljinama i vojničko zelenim podstavljenim jaknama. Pop-art grafike transformiraju niti u mreže telefonskih kablova na majicama, dok majice-haljine i topovi outfitima daju ležeran izgled.

Hladnoća zime ne može zaustaviti Dieselove djevojke u partijanju! Zagrijat će noć u haljinama i topovima s apliciranim lancima i ogrlicama nanizanih perla. Hladan glamur metala daje sofisticiran izgled koži, sugerirajući ručni rad zakovicama i nitima.

Pletenina je krupna ali profinjena i stvara savršen kontrast s kožom, dok metalni detalji daju sjaj party haljinama.

Traper jakne i haljine naginju klasici, Dieselov tretirani traper s dodirom vintage stila.

Stilovi se prilagođavaju prilici

Za mušku kolekciju, koža je ključna.

Dieselovi muškarci nosit će kratke, dvobojne jakne s odvojivim detaljima.

Stilovi se prilagođavaju prilici, jakne se transformiraju u prsluke, veste se mogu nositi dvostrano, s uzorkom i bez njega.

Crvene sunčane naočale zagrijavaju sezonu i otkrivaju mekšu mušku stranu.

Jednostavan krupni vez u kombinaciji s ležernim kaki hlačama, te vojskom inspirirani detalji i sjajne podstavljene jakne, najbolji su izbor. Naposljetku, klasična flanel košulja s novim dizajnom. Majice, košulje i kardigani sa grubo našivenim lubanjama koje zaokružuju dojam.

Elegantni outfiti interpretirani u Dieselovom sportskom duhu. Kratke, uske jakne nose se preko udobnih hlača s prslucima koji daju završni pečat. 






Povezano