"Kelis, izgledaš kao magarac!"

Piše: CroModa.com
Objavljeno 30.01.2010.

0

Kelis se malo zaigrala oponašajući Lady GaGu. Doživjela pravi modni linč, a najdalje je otišao New York Magazine nazvavši je magarcem

Kelis

Kelis

Kelis se malo zaigrala oponašajući Lady GaGu. Doživjela pravi modni linč, a najdalje je otišao New York Magazine nazvavši je magarcem

30-godišnja američka R&B zvijezda Kelis svojim je ludim outfitom izazvala lavinu reakcija. Valjda željna pažnje, pjevačica iz Harlema se na crvenom tepihu Data Awardsa u Los Angelesu u četvrtak pojavila u naprosto nevjerojatnoj kombinaciji. Obukla je 'interesantan' kostim, inspiriran filmom Avatar, i slavne Armadillo cipele Alexandera McQueena, iste one koje Lady Gaga nosi u spotu za pjesmu Bad Romance. Sve je to začinila gomilom suvišnih modnih dodataka, besmislenim nakitom i otkačenim make-upom. Uostalom, sve možete i sami vidjeti.

"Kelis, ti nisi Lady Gaga!"

Medijske reakcije su burne i kreću se od sažaljenja do otvorenog ismijavanja. Najdalje je otišao New York Magazine, koji je na svom blogu objavio otvoreno pismo Kelis. “Draga Kelis, ovo je očajno! Nemoj nas pogrešno shvatiti, ali u tom kostimu izgledaš kao pravi magarac. Tvoj nas je look toliko pogodio da smo se odlučili napisati ti otvoreno pismo”, kaže New York Mag i naglašava da Kelis sama po sebi izgleda odlično, ali da je izbor odjeće totalna katastrofa.

“Svi mi maštamo o tim McQueenovim cipelama, ali vjerujemo da nije nimalo lako šetati u njima. Kelis, moraš shvatiti da ti nisi Lady Gaga i da ne možeš preko noći postati avangardna”, stoji brutalnom pismu New York Magazinea.





Povezano