Modne ikone u centru Westgate

Piše: CroModa.com
Objavljeno 04.12.2009.

0

Najbolje odjeveni Hrvati po prvi će put od ove godine za svoj modni izričaj biti nagrađeni prestižnom Westgate Modnom ikonom

West Gate

West Gate

Najbolje odjeveni Hrvati po prvi će put od ove godine za svoj modni izričaj biti nagrađeni prestižnom Westgate Modnom ikonom

Samo devet najbolje odjevenih od čak 95 nominiranih, muških i ženskih, osoba raspoređenih u devet različitih kategorija, idućeg će tjedna po prvi puta biti nagrađeni laskavom titulom Westgate Modne ikone.  

Moda prolazi, stil ostaje” - izjava legendarne Coco Chanel bila je misao vodilja organizatora ovog modnog događaja koji su najbolje odjevene osobe iz javnog života Hrvatske odlučili po prvi puta i nagraditi. Stil je osobnost koja se gradi i nadograđuje s godinama, a tko je među osobama iz javnog života postao i modnim uzorom, uz javnost, odlučit će i modni tim - žiri koji čine modna fotografkinja Mare Milin, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, modni kritičar Boris Banović i glavna urednica časopisa The Best Shop Sandra Dragičević.  

Nagrade pobjednicima biti će uručene na svečanoj dodjeli koja će se održati u srijedu 09. prosinca 2009. godine s početkom u 20.00 sati u novootvorenom Shopping Mall Westgate.  

Nominirane osobe bez sumnje zaslužuju biti na prestižnoj listi Westgate Modne ikone u čijem je kreiranju tim hrvatskih modnih znalaca. Svi nominirani bit će nagrađeni Goodie bagovima partnera izbora među kojima su Prada, Zlatarna Celje, Escada, Adidas, Ortoimplant, Spa&golf resort Sveti Martin i dr.  

Ideja o nagradama najbolje odjevenih dolazi iz Amerike, gdje časopisi i profesionalni timovi već dugi niz godina nagrađuju osobe iz javnog života koje su svojim stilom postale modnim uzorima.





Povezano