Kako se zaposliti u modnom magazinu? Teško!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 10.09.2009.

0

Bez obzira koliko je neprivlačno rad u modnoj industriji predstavljenu filmovima poput hita Vrag nosi Pradu, veliki broj mladih djevojaka i dalje sanja o tom poslu...

Teen Vogue

Teen Vogue

Većina cura koje su nekada sanjale o manekenstvu sada želi raditi u modnim magazinima, bar tako misli Amy Astley, urednica časopisa Teen Vogue. Teen Vogue je nedavno izdao i knjigu koja savjetuje kako se zaposliti u modnoj industriji. A ako je vjerovati Timesu, to je naprosto nemoguće, osim ako nemate jaka poznanstva u tom svijetu.


Većina cura koje su nekada sanjale o manekenstvu sada želi raditi u modnim magazinima, bar tako misli Amy Astley, urednica časopisa Teen Vogue. Teen Vogue je nedavno izdao i knjigu koja savjetuje kako se zaposliti u modnoj industriji. A ako je vjerovati Timesu, to je naprosto nemoguće, osim ako nemate jaka poznanstva u tom svijetu. Čak i ako vam se posreći, dočekat će vas posao koji je daleko od glamura i prvih redova na prestižnim tjednima mode.

Morate biti spremni i na sve vrste uredničkih hirova: Nedavno mi je jedna cura na intervjuu za posao rekla da nije gledala film Sumrak (Twilight). Jednostavno ne možete raditi u Teen Vogue ako niste gledali Twilight!“, brutalno je iskrena Amy Astley.





Povezano