Miss Meghan: 'Lana Banely je stiletto cura!'

Piše: CroModa.com
Objavljeno 15.05.2009.

0

Jedna od najpoznatijih stručnjakinja za cipele, Miss Meghan, nalazi se u Zagrebu

Miss Meghan

Miss Meghan

Na fotografiji lijevo Miss Meghan nosi cipele s potpisom Azzedine Alaias, dok je Lana Banely, koju je Miss Meghan prozvala pravom stiletto djevojkom, u cipelama marke Miss Sixty.

Večeras će u njenu čast biti organiziran veliki ekskluzivni party na koji su pozvana sva značajna imena u domaćoj modnoj industriji i iz javnog života. Miss Meghan će tako razmijeniti iskustva s domaćim dizajnerima cipela i stilistima te se družiti s poznatim osobama. U subotu, 16. svibnja, Miss Meghan će prošetati i zagrebačkom špicom te komentirati stil poznatih Hrvatica i Hrvata, a družit će se i s Transportovim kupcima u njihovoj trgovini u Gajevoj ulici, gdje će im dijeliti savjete pri kupnji i potpisivati primjerke svoje knjige. Na zagrebačkoj špici Miss Meghan će snimati i poseban prilog iz Hrvatske za svoju emisiju na američkoj televiziji, u sklopu kojeg će ocijeniti stil naših trendesterica. 

Miss Meghan i Lana Banely

Miss Meghan i Lana Banely

Na fotografiji koja se nalazi lijevo Miss Meghan nosi cipele s potpisom Azzedine Alaias, dok je Lana Banely, koju je Miss Meghan prozvala pravom stiletto djevojkom, u cipelama marke Miss Sixty.

Miss Meghan je svjetsku slavu stekla kroz svoju veliku ljubav – obuću, te nema događanja ili emisije u SAD-u koja obuhvaća teme o cipelama, a da u njoj ne gostuje sa svojim stručnim mišljenjem i savjetima. Ona je stalna gošća najvećih holivudskih premijera i komentatorica na red carpetu dodjele Zlatnih globusa, a gostovala je i u mnogim talk-showovima vodećih američkih televizijskih postaja, poput showa Tyre Banks. Njeni komentari o cipelama uvršteni su i na DVD planetarno popularnog filma „Seks i grad“, čiji je serijal zapravo u najvećoj mjeri proslavio pojam cipela te istaknuo njen značaj u životu svake modno osviještene žene.  

Kad su me iz Transport footweara kontaktirali i pozvali da dođem u Hrvatsku kako bih prenijela svoja vlastita iskustva i usporedila trendove u mojoj i vašoj zemlji, nisam dugo razmišljala i eto me ovdje. Vidjela sam i njihov katalog prepun zgodnih mladića i djevojaka bez odjeće koji na sebi imaju samo cipele pa sam na prvu shvatila kako je riječ o modernoj tvrtki koja postavlja trendove i s kojom mogu podijeliti našu zajedničku strast prema obući“, izjavila je Miss Meghan na današnjoj konferenciji za novinare. Ujedno je istaknula kako Hrvatsku smatra prekrasnom zemljom i uživa u ovom posjetu, a pohvalila je i Hrvatice i Hrvate jer paze na obuću koju nose i imaju stila.

Miss Meghan u Hrvatskoj boravi od 13. do 17. svibnja na poziv Transport footweara, koji će tijekom njenog boravka mnogim Hrvaticama pružiti jedinstvenu priliku da iz prve ruke, od najveće stručnjakinje za obuću i stil, dobiju korisne savjete pri kupnji cipela. Boravak Miss Meghan u Hrvatskoj Transport će iskoristiti i za promociju njene knjige „Kao salivena“ („The Perfect Fit“), koju je na njihovu inicijativu u Hrvatskoj izdao Profil, a bit će dostupna u svim Profilovim i drugim knjižarama te ekskluzivno u Transportovim trgovinama.

U knjizi „Kao salivena“ Miss Meghan zanimljivim i pitkim stilom pisanja naglašava kako svaki tip žene bira određeni stil obuće, a ujedno daje i korisne savjete pri odabiru cipela i kombiniranju s odjećom i modnim detaljima. Objašnjava i kako svaki tip obuće ima svoju predstavnicu pa su tako, primjerice, najpoznatije „cure u štiklama“ Sarah Jessica Parker, Beyoncé i Marilyn Monroe. A koje su predstavnice „cura u štiklama“ ili „sportskih cura“ u Hrvatskoj, imamo priliku saznati od MIss Meghan tijekom njenog boravka kod nas. 

Poveznice: Miss Meghan, Transport Footwear, Shoe Expert, Gajeva ulica, Miss Sixty, Lana Banely






Povezano