Posljednja izmjena: prije 1 sat

Večeras počinje umaški Sea Star Festival!

Lifestyle Turizam i putovanja

Hrvatski turizam na New York Times Travel Showu

11. siječnja ove godine predstavljena je turistička ponuda Hrvatske na sajmu New York Times Travel Show

Autor: CroModaNew York, ZagrebObjavljeno 12.01.2016.0

Hrvatska na New York Times Travel Showu

Hrvatska na New York Times Travel Showu

U New Yorku je od 8. do 10. siječnja održan trinaesti po redu New York Times Travel Show, najveći turistički sajam na istočnoj obali SAD-a, na kojem je među više od 500 izlagača iz 150 zemalja svijeta svoju turističku ponudu predstavila i Hrvatska.


Na sajmu u konferencijskom centru Javits su, uz predstavništvo HTZ-a, punudu predstavile i turističke zajednice Grada Zagreba, Kvarnera, Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika te nekoliko domaćih tvrtki među kojima su Lošinj Hotels & Villas, Katarina Line i Inspiration Croatia.

Sajam je namijenjen turističkim profesionalcima i širokoj publici koja ove godine bilježi brojku od oko 28 tisuća posjetitelja. Uz bogati program stručnih seminara i panela na temu trenutnih trendova u segmentu putovanja i turizma te interaktivnih "Meet the Experts“ radionica, sajam nudi raznolike kulturne i kulinarske nastupe, kao i nagradne igre koje su ponudili i hrvatski sudionici (nagradno putovanje u Zagreb, Dubrovnik i Kvarner uz prateće prezentacije destinacija).

Hrvatska je i ove godine najavljena kao jedna od popularnijih europskih  i mediteranskih destinacija američkih turista što potvrđuje nedavno objavljeni članak u New York Timesu gdje je Korčula zauzela 17. mjesto među 52 destinacije koje treba posjetiti u 2016. godini, ali i odlična posjećenost štandova hrvatskih predstavnika.

Više o temama: New York Times Travel Show, Hrvatska turistička zajednica

Ocijeni članakPovezani sadržaj

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK