Hrvatski dizajneri predstavili svoje viđenje vjenčane haljine

Piše: CroModa, Foto: Studio Festival Labin
Objavljeno 23.01.2017.

0

Xenia Design, Mario Vijačkić i Vedrana Mastela

Xenia Design, Mario Vijačkić i Vedrana Mastela

Spektakularna modna revija SPOSAnews17 prikazala je osebujan i kreativan pogled hrvatskih dizajnera na vjenčanja

Agencija Tijara model & event management ponudila je pulskoj publici nezaboravnu modnu reviju na kojoj se okupilo ukupno 17 modnih dizajnera iz cijele Hrvatske. Publika je mogla uživati u osebujnim kreacijama predstavljenim u ambijentu muzejsko-galerijskog prostora Sveta Srca koji je za ovu prigodnu u čarobnu modnu scenu pretvorio VBV studio.
Modni događaj koji se sada već tradicionalno održava tjedan prije Istarskog Festivala Vjenčanja SPOSAnews u Puli, okupio je neke od najboljih modnih dizajnera Hrvatske koji su jednim modelom predstavili svoje viđenje vjenčane haljine ili odijela te općenito, drugačiji pogled na vjenčanja. "Kompletnu transformaciju modela u skladu s kreacijama omogućio je tim Le Beauty Mansiona i Hair plusa", naglasila je Marijana Percan Dabo, organizatorica eventa.

BiteMySTyxle, Sanja Kaić i Ana Kujundžić

BiteMySTyxle, Sanja Kaić i Ana Kujundžić

Nakon brojnih predstavljanja na nacionalnim i inozemnim tjednima mode, u Puli su se predstavila neka od najvećih imena hrvatske modne scene: XD Xenia design, Katarina Džale, Lukabu by Marina Jerant, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Kujundžić, Jelena Holec, Vedrana Mastela, Sedma nit, Igor Galaš i Mario Treščec, Suzana Koprivnjak, Mario Vijačkić, Martina Herak, Kruno Jendrijev, Vjenčanice Biba, Laardesign, Sanja Kaić, Doris Kolić i Stehlik by Anja Stehlik.

Katarina Džale, Kruno Jendrijev i Suzana Koprivnjak

Katarina Džale, Kruno Jendrijev i Suzana Koprivnjak

SPOSAnews17 održat će se 28. i 29. siječnja u Domu hrvatskih branitelja u Puli. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija. SPOSAnews okuplja osamdesetak izlagača te se tijekom dva dana Festivala održavaju dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge prezentacije i radionice.

Laardesign, Martina Herak i Anja Stehlik

Laardesign, Martina Herak i Anja Stehlik

VIŠE O TEMAMASPOSAnews17Marijana Percan Dabovjenčanicevjenčane haljineTijara model & event managementIstarski festival vjenčanja
Povezano