Moda Modni eventi

Hrvatske modne blogerice na adidas NBHD Block Partyju

adidas NBHD korner u sklopu dućana Tomas Sport u trgovačkom centru City Center One West pretvoren je proteklog vikenda u modno-kreativni ulični kvart

Autor: CroModaZagrebObjavljeno 25.04.2016.1

Ana Kaqradžole i Isabella Rakonić

Ana Kaqradžole i Isabella Rakonić

Na block partyju posjetitelji su izazvali adidasovog ambasadora Slavka Sobina u igranju stolnog tenisa, poznati grafiter Modul pobrinuo se za dašak street art kulture, a zabavni program odvijao se pod moderatorskom palicom poznatog repera Ante Casha.  Za dobru atmosferu pobrinuli su se i DJ Chill te modne blogerice Petra Nižetić, Isabella Rakonić i Ana Karadžole.


Petra Nižetić

Petra Nižetić

Dobra zabava odvijala se u adidas NBHD korneru koji predstavlja samu srž Originals brenda koji je poznat po autentičnoj sportsko-uličnoj modi pa se tako u novootvorenom korneru u sklopu Tomas Sport dućana može pronaći bogata ponuda odjeće i obuće koja će sigurno oduševiti ljubitelje adidas Originalsa.

NBHD korneri diljem svijeta prepoznatljivi su po svojem modernom interijeru i kvartovskoj atmosferi koja predstavlja lokalne epicentre u kojima potrošači mogu eksperimentirati s modom i rušiti barijere stilova, a da je to zaista tako moglo se vidjeti na neponovljivom block partyju održanom ove subote.

Više o temama: Adidas, City Center One West, Petra Nižetić, Isabella Rakonić, Ana Karadžole, modne blogerice, Slavko Sobin

Ocijeni članakPovezani sadržaj

Komentari:

sanja 18.05.2016.:

Kaj je s ovom Isabellom,na blogu se predstavlja da hoda okolo obučena kao u editorijalima,a kad je ovako random vidiš ili na ulici,obučena je gore od prosječnih cura/žena.

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK