Hrvatska turistička ponuda na sajmu Holiday World u Pragu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.02.2016.

0

Hrvatska turistička ponuda na sajmu Holiday World

Hrvatska turistička ponuda na sajmu Holiday World

Hrvatska turistička zajednica od 18. do 21. veljače nastupila je na najvećem turističkom sajmu u Češkoj republici - Holiday World

Na jubilarnom 25. sajmu Holiday World predstavilo se preko 700 izlagača iz 46 zemalja kao i sve turističke regije Češke okupljene pod zajedničkim nazivom Region World. U isto vrijeme se održavao  i gastro sajam TOP GASTRO & HOTEL. Za široku publiku su, osim pregleda bogate turističke ponude, pripremljeni festivali putopisnih filmova World Film i Expediční kamera te nekoliko izložbi fotografija.

 
Hrvatska turistička zajednica predstavila se nastupom na štandu veličine 32 m2 na kojem su svoju ponudu izlagali Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije/Makarska rivijera i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije. Interes široke publike za Hrvatsku bio je jako velik, a osim Hrvatske turističke zajednice našu je zemlju i ponudu samostalnim nastupom predstavio Nacionalni park Krka. Štand HTZ-a je posjetio  zamjenik veleposlanice RH u Češkoj Republici, ministar savjetnik Boris Belanić.

Na štandu Hrvatske turističke zajednice susreli su se brojni nazočni hrvatski poslovni subjekti, predstavnici putničkih agencija i hotelijera, ali i veliki broj čeških partnera. Na info pultovima HTZ-a posjetitelji su mogli dobiti informacije o svim hrvatskim turističkim destinacijama, ponudi smještajnih kapaciteta te nautičkoj ponudi.

VIŠE O TEMAMAHrvatska turistička zajednicaHoliday WorldBoris Belanić
Povezano