LifestyleTurizam i putovanja

Hrvatska turistička ponuda na sajmu Holiday World u Pragu

Piše: CroModa, Zagreb

Objavljeno 23.02.2016.

Hrvatska turistička ponuda na sajmu Holiday World

Hrvatska turistička ponuda na sajmu Holiday World

Hrvatska turistička zajednica od 18. do 21. veljače nastupila je na najvećem turističkom sajmu u Češkoj republici - Holiday World

Na jubilarnom 25. sajmu Holiday World predstavilo se preko 700 izlagača iz 46 zemalja kao i sve turističke regije Češke okupljene pod zajedničkim nazivom Region World. U isto vrijeme se održavao  i gastro sajam TOP GASTRO & HOTEL. Za široku publiku su, osim pregleda bogate turističke ponude, pripremljeni festivali putopisnih filmova World Film i Expediční kamera te nekoliko izložbi fotografija.

 
Hrvatska turistička zajednica predstavila se nastupom na štandu veličine 32 m2 na kojem su svoju ponudu izlagali Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije/Makarska rivijera i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije. Interes široke publike za Hrvatsku bio je jako velik, a osim Hrvatske turističke zajednice našu je zemlju i ponudu samostalnim nastupom predstavio Nacionalni park Krka. Štand HTZ-a je posjetio  zamjenik veleposlanice RH u Češkoj Republici, ministar savjetnik Boris Belanić.

Na štandu Hrvatske turističke zajednice susreli su se brojni nazočni hrvatski poslovni subjekti, predstavnici putničkih agencija i hotelijera, ali i veliki broj čeških partnera. Na info pultovima HTZ-a posjetitelji su mogli dobiti informacije o svim hrvatskim turističkim destinacijama, ponudi smještajnih kapaciteta te nautičkoj ponudi.

VIŠE O TEMAMAHrvatska turistička zajednicaHoliday WorldBoris Belanić
Povezano