H&M Studio za jesen 2016: Ženstvena snaga i individualnost

Piše: CroModa, Pariz, Zagreb
Objavljeno 03.03.2016.

161

Revija H&M Studija za jesen/zimu 2016. održala se sinoć ispod kupolastog stropa povijesne Bourse de Commerce u Parizu

Modeli kao što su Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park i Hari Nef izlazili su u kompletima koji su izražavali žensku individualnost i različitosti ženskog karaktera. Hodali su posebnom modnom pistom koja je odisala jasnoćom i čarobnošću zaleđenog jezera i na taj način odražavala utjecaj prirode u kolekciji.
Naglasak je bio na kombinaciji moćnih krojeva sa švedskim naslijeđem i rukotvorinama. Bio je svjež interes za ženstvenu siluetu kreiranu za naglašena ramena i struk uz dodatak dramatičnosti i stava koje su unijeli gaučo šeširi i kaubojske čizme.

"Kolekcija odiše snagom i ljepotom žene te načinom na koji tu snagu izražavamo svojim stilom. Obožavam kontrast snažnih krojeva uz dodatak rukotvorina koje potječu iz švedskog naslijeđa i folklora", kaže Ann-Sofie Johansson, H&M-ova kreativna savjetnica.

Nicolas Godin of Air producirao je originalnu pjesmu „Mystery Lake“ ekskluzivno za reviju uz zbor koji je pjevao uživo kako bi se postiglo još snažnije ozračje. Reviji je prisustvovalo 600 međunarodnih urednika i gostiju tijekom Pariškog tjedna mode uz globalnu publiku koja je pratila reviju na studio.hm.com.

H&M Studio ključna je H&M-ova sezonska kolekcija koju dizajnira poseban dizajnerski tim. Ova ograničena kolekcija bit će raspoloživa u 200 trgovina i online od 8. rujna.

VIŠE O TEMAMAH&M StudioAnn-Sofie JohanssonParis Fashion WeekH&M
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se