H&M stiže u Rijeku i Slavonski Brod!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 26.05.2012.

110

H&M

H&M

H&M ovog ljeta stiže u Rijeku, a nakon toga otvara i svoju prvu prodavaonicu u Slavonskom Brodu

H&M je prije nekoliko dana na svom službenom fan pageu na Facebooku objavio status na hrvatskom jeziku kojim je obožavateljima iz Lijepe naše sugerirao da se prijave na natječaj za posao u postojećim, ali i novim prodavaonicama ovog branda.

Hrpa modnih brandova u Zapadnom Trgovačkom Centru u Rijeci

Zapadni Trgovački Centar Rijeka

Zapadni Trgovački Centar Rijeka

Nakon Šibenika, švedski high street brand uskoro otvara trgovine u Slavonskom Brodu i Rijeci, što je jako dobra vijest za modne fanatike s Kvarnera, koju su nas proteklih mjeseci bombardirali uvijek istim pitanjem: "Kada će H&M u Rijeku?". Prema našim informacijama - krajem kolovoza ove godine, i to u novi shopping centar ZTC (Zapadni Trgovački Centar). Pored H&M-a, ZTC će ugostiti i C&A, Galileo Fashion New Yorker, S'Oliver, Takko Fashion i Topshop.

H&M i u Slavonskom Brodu

Nešto kasnije, u listopadu ove godine, H&M trijumfalno stiže i u Slavonski Brod. Tamo se, naime, u listopadu otvara veliki Shopping centar City Colosseum, u koji će se po svemu sudeći smjestiti i H&M.

Zaposlite se u H&M-u!

H&M trenutačno traži Voditelje odjela i prodavaonice u Slavonskom Brodu, Visual Merchandisere u Osijeku i Slavonskom Brodu te Prodajnog savjetnika za svoju prvu prodavaonicu u Rijeci. Prijaviti se možete ovdje.

VIŠE O TEMAMAH&MZTCCity Colosseum Slavonski BrodZapadni Trgovački CentarShopping centar City Colosseum
Povezano