ModaHigh street

H&M stiže u Rijeku i Slavonski Brod!

Piše: Iva Boban, Zagreb

Objavljeno 26.05.2012.

H&M

H&M

H&M ovog ljeta stiže u Rijeku, a nakon toga otvara i svoju prvu prodavaonicu u Slavonskom Brodu

H&M je prije nekoliko dana na svom službenom fan pageu na Facebooku objavio status na hrvatskom jeziku kojim je obožavateljima iz Lijepe naše sugerirao da se prijave na natječaj za posao u postojećim, ali i novim prodavaonicama ovog branda.


Hrpa modnih brandova u Zapadnom Trgovačkom Centru u Rijeci

Zapadni Trgovački Centar Rijeka

Zapadni Trgovački Centar Rijeka

Nakon Šibenika, švedski high street brand uskoro otvara trgovine u Slavonskom Brodu i Rijeci, što je jako dobra vijest za modne fanatike s Kvarnera, koju su nas proteklih mjeseci bombardirali uvijek istim pitanjem: "Kada će H&M u Rijeku?". Prema našim informacijama - krajem kolovoza ove godine, i to u novi shopping centar ZTC (Zapadni Trgovački Centar). Pored H&M-a, ZTC će ugostiti i C&A, Galileo Fashion New Yorker, S'Oliver, Takko Fashion i Topshop.

H&M i u Slavonskom Brodu

Nešto kasnije, u listopadu ove godine, H&M trijumfalno stiže i u Slavonski Brod. Tamo se, naime, u listopadu otvara veliki Shopping centar City Colosseum, u koji će se po svemu sudeći smjestiti i H&M.

Zaposlite se u H&M-u!

H&M trenutačno traži Voditelje odjela i prodavaonice u Slavonskom Brodu, Visual Merchandisere u Osijeku i Slavonskom Brodu te Prodajnog savjetnika za svoju prvu prodavaonicu u Rijeci. Prijaviti se možete ovdje.

VIŠE O TEMAMAH&MZTCCity Colosseum Slavonski BrodZapadni Trgovački CentarShopping centar City Colosseum
Povezano

Savršeni modni dodaci za vruće ljeto!

ZAOKRUŽITE SVOJE OUTFITE

Savršeni modni dodaci za vruće ljeto!


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se