H&M – gležnjače za jesen/zimu 2017/2018.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 17.10.2017.

227

Od teške klasike preko motorističkih čizmica do blještavih gležnjača na visoku petu - u H&M-u vas čeka cijela lepeza trendi modela za jesen/zimu 2017/2018.

Dobar dio ovogodišnjeg listopada ima klimatološke karakteristike ljeta, ali uskoro nam, kako god okrenemo, stižu prve konkretnije hladnoće, a to u modnom kontekstu znači samo jedno - laganiju obuću čeka zimnski san, pozornicu u cjelosti preuzimaju čizme i gležnjače. Ako kojim slučajem još uvijek niste kompletirali taj dio jesensko-zimske modne slagalice, jedne nove gležnjače iz H&M-a zvuče kao dobra ideja. Cijene su ugodne, standardne h&m-ovske, a tu su i svi ključni trendovi sezone.

Nova kolekcija uz teške, bezvremenske klasike koji uvijek dobro prolaze, sadrži i neizbježne motorističke čizmice, blještave party gležnjače na visoku petu te nekoliko modela s platformom u za ovo doba tipičnim, neki bi rekli i ziheraškim bojama. Ako tražite nešto malo upadljivije i smjelije, gležnjače s leopardovim printom i metalnim detaljima mogle bi biti pravi bingo.

10 (po)najboljih modela iz H&M-ove zbirke ženske obuće za dugu jesensko-zimsku sezonu škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAgležnjačeH&Mcipelegležnjače na petubajkerske gležnjačemotorističke gležnjačeženska obućagležnjače na platformu




Povezano