ModaVijesti

Harrys of London: Muška obuća u potpunosti posvećena uživanju

Piše: CroModa, Zagreb

Objavljeno 17.02.2017.

Ultralagani modeli s naglašenim perforiranim elementima od kože donose modernu reinterpretaciju robusnih radničkih cipela

Harrys of London, jedan od najtraženijih brendova specijaliziranih za proizvodnju obuće, a čije su kolekcije od ove sezone dostupne ekskluzivno u Heraldi for men storeovima, predstavlja novu kolekciju koja je u potpunosti posvećena uživanju, prenoseći slobodu i poželjnost kretanja iz sfere slobodnog vremena u poslovno okruženje. Kolekcija za proljeće donosi reinterpretaciju robusnih radničkih cipela, a gipkost i mekoća završne obrade postiže se upotrebom super fleksibilnih i mekanih materijala, poput kože klokana,


Nappa kože te talijanskog pamučnog platna i trapera. Ultralaganim modelima dominiraju sjajni perforirani kožnati elementi, a sezonalnom paletom prevladavaju svjetlonarančasti i plavi tonovi uravnoteženi suptilnim naglascima zelene, tradicionalnom crnom te zemljanim nijansama smeđe boje. 

Osnovan 2001. u jednoj od europskih modnih prijestolnica, Londonu, na razvoj brenda Harrys of London snažano je utjecalo njegovo podrijetlo, tradicija, nasljedstvo i kultura kozmopolitske britanske prijestolnice. Kontinuiranim unaprijeđenjem ponude te razvojem tehnoloških inovacija kojima su u fokusu izdržljivost, stil i udobnost, poput Windsurf potplata inspiriranog poznatom londonskom kišom, Harrys of London nametnuo se kao jedan od lidera u proizvodnji muške obuće vrhunske kvalitete.

VIŠE O TEMAMAmuške cipeleHarrys of Londonmuška obućaHeraldi for men
Povezano

JOOP! službeno odijeva Hrvatsku nogometnu reprezentaciju

Muževna elegancija reprezentativaca

JOOP! službeno odijeva Hrvatsku nogometnu reprezentaciju


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se