Moda Vijesti

Harrys of London: Muška obuća u potpunosti posvećena uživanju

Ultralagani modeli s naglašenim perforiranim elementima od kože donose modernu reinterpretaciju robusnih radničkih cipela

Autor: CroModaZagrebObjavljeno 17.02.2017.0

Harrys of London, jedan od najtraženijih brendova specijaliziranih za proizvodnju obuće, a čije su kolekcije od ove sezone dostupne ekskluzivno u Heraldi for men storeovima, predstavlja novu kolekciju koja je u potpunosti posvećena uživanju, prenoseći slobodu i poželjnost kretanja iz sfere slobodnog vremena u poslovno okruženje. Kolekcija za proljeće donosi reinterpretaciju robusnih radničkih cipela, a gipkost i mekoća završne obrade postiže se upotrebom super fleksibilnih i mekanih materijala, poput kože klokana,


Nappa kože te talijanskog pamučnog platna i trapera. Ultralaganim modelima dominiraju sjajni perforirani kožnati elementi, a sezonalnom paletom prevladavaju svjetlonarančasti i plavi tonovi uravnoteženi suptilnim naglascima zelene, tradicionalnom crnom te zemljanim nijansama smeđe boje. 

Osnovan 2001. u jednoj od europskih modnih prijestolnica, Londonu, na razvoj brenda Harrys of London snažano je utjecalo njegovo podrijetlo, tradicija, nasljedstvo i kultura kozmopolitske britanske prijestolnice. Kontinuiranim unaprijeđenjem ponude te razvojem tehnoloških inovacija kojima su u fokusu izdržljivost, stil i udobnost, poput Windsurf potplata inspiriranog poznatom londonskom kišom, Harrys of London nametnuo se kao jedan od lidera u proizvodnji muške obuće vrhunske kvalitete.

Više o temama: muške cipele, Harrys of London, muška obuća, Heraldi for men

Ocijeni članakPovezani sadržaj

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK