Golišave ljepotice u hrvatskom odgovoru na Pirelli kalendar!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.12.2013.

230

Atraktivni kalendar za 2014. godinu s fotografskim potpisom Belizara Valića tiskat će se u limitiranom broju od 560 komada

Husqvarna Hrvatska svojim image kalendarom za 2014. godinu najavljuje prvi iz niza budućih kalendara u stilu brendova kao što su Lavazza ili Pirelli, dakle radi se o projektu putem kojeg brand na jedan za ovo tržište i regiju drugačiji način želi doći do nove publike i još šire prepoznatljivosti, a da ne prezentira eksplicitno svoj proizvod, već
svojevrstan image.

Husqvarna je realizaciju ovog projekta povjerila renomiranom domaćem modnom/lifestyle fotografu Belizaru Valiću, koji je sa svojim timom kreirao 13 atraktivnih motiva prožetih suptilnom erotikom, a snimani su na lokacijama diljem Hrvatske. Uz zgodne cure i dečke iz domaće agencije Sonic Models, najuži dio tima činile su vizažistice Kristina Pavlov i Iva Peradenić.

Kalendar će se tiskati u limitiranom broju od 560 komada, jer isti broj nosi i najnoviji Husqvarnin model motorne pile i neće se moći kupiti u slobodnoj prodaji.

Husqvarna u ovo predbožićno razdoblje želi cijelu priču obojiti i humanitarnim karakterom,pa će u sklopu promocije kalendara biti organizirana i aukcija fotografija pojedinačnih motiva kalendara,a sav prihod ide u korist dječjoj bolnici u Gornjoj Bistri.

VIŠE O TEMAMABelizar ValićHusqvarnaSonic ModelsKristina PavlovIva Peradenić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se