Moda Vijesti

Garance Doré hvali Helenu Šopar!

Garance Doré, jedna od najpoznatijih i najutjecajnijih modnih blogerica na svijetu, oduševljena je Midikennovim top modelom Helenom Šopar!

Autor: CroModaObjavljeno 03.03.2010.1

Helena Šopar

Helena Šopar

Helena Šopar nastavlja nizati modne uspjehe! Nakon osvajanja modnih portala i magazina, njezinim su se likom i djelom počeli baviti i poznati modni blogeri. Tako je popularna Garance Dore na svom kultnom blogu podijelila svoje iskustvo u odabiru djevojke za španjolski Vogue. Ne treba posebno naglašavati da je izbor pao na Helenu Šopar, za koju Garance ima samo riječi hvale. Članak o Heleni komentiran je već 118 puta! Možete ga vidjeti ovdje.Garancedore.fr

Garancedore.fr

Garance Doré je jedna od najpoznatijih svjetskih modnih bloggerica. Na svojoj stranici Garancedore.fr bilježi čak 50.000 posjeta dnevno! Tako je recimo jedan njen nedavni članak o Vivienne Westwood komentiran čak 225 puta. “Garance je naša svakodnevna inspiracija”, izjavila je nedavno za časopis Interview jedna francuska modna urednica. Dore je inače rodom s Korzike, a blog je lansirala još dok je živjela u Marseilleu.

Više o temama: Garance Dire, Helena Šopar, Garancedore.fr

Ocijeni članakPovezani sadržaj

Komentari:

iksica 03.03.2010.:

Uh malo ste naporni s tom helenom. svaka njoj čast ali što je puno puno je

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK