Gant elegantnim satovima spaja klasiku i minimalizam

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.11.2016.

0

Američki brand Gant i ove sezone spaja moderne s vintage elementima u funkcionalnim i luksuznim modelima satova vrhunske kvalitete

Autentični, upečatljivi i precizni, Gant satovi idealan su modni dodatak za suvremene žene i muškarce koji njeguju individualan stil. Novi modeli pravi su izbor za one koji svoju jesensku garderobu žele osvježiti elegantnim modnim dodatcima koji će savšeno zaokružiti svaku odjevnu kombinaciju.
Minimalistički dizajn Blue Hill, Ridgefield i Durham modela, prožet upečatljivim detaljima poput raskošnih podbrojčanika i lančastih struktura remena, idealan je ukras na svakom zapešću. Izmjena svijetlih i tamnih kontura pridonosi dinamičnom i zanimljivom izgledu modela, dok nešto robusniji dizajn kućišta garantira vrhunsku otpornost na svakodnevne izazove. Pročišćene površine brojčanika i glatke strukture kućišta modela Nashville i Lexington ostavljaju prostora za decentne detalje poput teksturiziranog čeličnog remena, dok se jesenski zagasito narančasti ton kožnatog remena modela Elizabeth savršeno uklapa u jednostavnu zlatno-bijelu kombinaciju boja na samom kućištu i licu sata.

Autentična američka klasika ove se jeseni spaja s profinjenim europskim minimalizmom u najelegantnijim izdanjima Gantovih satova koje možete potražiti u trgovinama Gelosia (Masarykova 12 i Importanne Galleria, Iblerov trg 10) u Zagrebu.

VIŠE O TEMAMAsatoviGantručni satoviženski satoviGelosia
Povezano