Francuski chic brenda Paul and Joe Sister u bon ton store & galleryju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.10.2017.

0

Nina Mia Čikeš, koja se često nalazi na listi najbolje odjevenih, prva je imala priliku isprobati komade iz kolekcije

U zagrebački bon ton store & gallery stigla je nova kolekcija popularnog  brenda Paul and Joe Sister. Sestrinskoj liniji brenda Paul and Joe ime odlično pristaje. Ležernija, i pristupačnija varijanta prve linije nudi čiste i jednostavne linije udobne pletenine idealne za svakodnevne kombinacije. Tu je i sivo odijelo koje čine blejzer muškog kroja i super popularne coulotte hlače nosivo u bezbroj prilika.
Tamnoplava je nova crna, pa tako kolekcijom prevladavaju komadi upravo u toj boji,  a "adriatic vibe" karakterističan za bon ton vidi se u mornarskim detaljima na super udobnoj dolčeviti.

Komade iz kolekcije prva je imala priliku isprobati mlada arhitektica koja se često nalazi na listi najbolje odjevenih – Nina Mia Čikeš, a njene favorite pogledajte u editorijalu koji je snimila Nadja Božić. Ovaj francuski chic i nenametljiva elegancija dostupni su u bon ton store & galleryju, koji se nalazi na adresi Preradovićeva 34 u Zagrebu.

VIŠE O TEMAMANina Mia Čikešbon ton store & galleryPaul and Joe Sister
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se