Dessange Paris: Francusko priznanje i nove frizure za jesen 2015.

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 09.10.2015.

70

Kako se svjetlost sunca ne bi ugasila dolaskom jeseni i zime, Dessange je odlučio poigrati se sa sjenama u kosi i novu kolekciju frizura nazvao Light of Shadows

Dessange Paris, francuski brend koji njeguje ljepotu kose svakodnevne žene, početkom svake jeseni krajem 9. mjeseca organizira Show prestige u Parizu gdje Dessange prikazuje svu svoju raskoš struke.

Zadnjih  godina Dessange, na čelu s predsjednikom odbora Benjaminom Dessangeom (sinom slavnog pariškog fizera Jacquesa Dessangea), svoju reviju frizura prikazuje u pariškoj kino dvorani Rex, poznatoj po veličanstvenom unutarnjem dizajnu i veličanstvenom auditoriju. Slovi za najveću kino kazališnu dvoranu u Europi. Veličanstven izgled dvorane, bajkovito uređeno, zvjezdano nebo i terase, ulična rasvjeta u dvorani dat će vam dojam kao da se nalazite na jednom od prekrasnih trgova manjeg francuskog gradića.
Show prestige napunio je dvoranu Rex franšizerima iz cijeloga svijeta, niti jedno mjesto u gledalištu nije bilo prazno, show nisu propustili ni ostali francuski frizeri koji prate novitete i trendove Dessange.

Predstavljena je nova kolekcija pod nazivom Light of Shadows. Nove frizure, nova šišanja i nove tehnike bojanja. Kako se svjetlost sunca ne bi ugasila dolaskom jeseni i zime, Dessange je odlučio poigrati se sa sjenama u kosi i novu kolekciju frizura nazvao LIGHT OF SHADOWS. Iako su fotografije modela i frizura u crno-bijeloj fotografskoj tehnici, neka vas ne zavara, ovdje je jako puno boja! Između svjetlosti i tame, ženska ljepota je naglašena, a kosa dobiva novu formu i dimenziju. Strukturirano šišanje kose, uglađenost  kose i kontrast u bojama. Svaki detalj je naglašen uzajamnim djelovanjem sjene i svjetla ostavljajući mašti na volju da učini svoju čaroliju.

Dessange Paris

Dessange Paris

Kroz kolekciju proljeće/ljeto 2015. Dessange je naglasak stavio na tehniku šišanja, dok za jesen/zimu 2015/2016.predlaže da boja bude u prvom planu i tako postane nezaobilazan  dodatak svakoj frizuri. Dessange balayage dobiva novu dimenziju izrade pramenova s naglaskom na svu njenu raskoš u tonovima odnosno igrom svjetlosti i sjene u kosi. Svjetlost koja izlazi iz sjene i ljepota koja otkriva novi sjaj. Nosi se kratko, razbarušeno, tkz. raščupano-počešljano, punk chic, unstructured bob, slojevita duga kosa, razbarušeni valovi i kovrče.

Najveće iznenađenje showa  bili su tinejdžeri koji su počeli izlaziti na scenu, veselo  mlado društvo pucalo je selfije sa svojih mobitela.  Stilisti su radili moderne frizure, a ostali klinci družili su se i fotkali. Odlično prikazan život takozvane Z generacije koja je 24/7 online.  Otkrijte novu kolekciju frizura koju je kreirao team Dessange Paris.

Dessange Hrvatska donio odlikovanje

Još jedna dobra vijest! Svake godine nakon predstavljanja kolekcije, Dessange okuplja svoje franšizere na poslovnoj internacionalnoj konvenciji Dessange. Ove godine na internacionalnoj konvenciji DESSANGE, održanoj 22.09.2015. u Parizu, u konkurenciji između 45 zemalja svijeta i 1200 salona, Dessange Hrvatska u Zagreb je ponio odlikovanje TROPHY OF EXCELLANCE 2015 – BEST KNOW-HOW EXPRESSION. "S neizmjernim ponosom predstavljali smo našu zemlju i salon Dessange. Točno prije dvije godine bili smo odlikovani priznanjem u drugoj kategoriji, TROPHY OF EXCELLANCE 2013. - BEST PROTOCOL, koje smo tada posvetili našim klijentima salona. Ovaj trofej posvećujemo svim djelatnicima salona Dessange u Zagrebu", kažu iz Dessange Hrvatska.

Velika sreća bila je posjetiti prvi salon Dessange na Aveniji Franklin Roosevelt. Prekrasno moderno uređen salon Dessange sa svim blagodatima za očuvanje i njegu ženske ljepote u cijelosti. Od Vip kabina, Spa za njegu lica i tijela, Spa za kosu, posebno odvojen dio salona samo za izradu ekstenzija, prostorija za boju i pramenove te dio salon samo za stil (šišanje i frizuru).  Kroz cijeli salon prevladava bijela boja (boja čistoće) sa detaljima crne boje.  Vrlo elegantno istaknuti proizvodi kroz cijeli salon, na zidu se nalaze crno bijele  fotografije radova legendarnog frizera Jacquesa Dessange, prve revije, fotografije Brigitte Bardot još kada je imala tamnu boju kose pa sve do transformacije u blond i chignon (punđa) koja ju je proslavila za ulogu filma iz 1956. "I Bog stvori ženu".


VIŠE O TEMAMADessange ParisBenjamin DessangeJacques Dessange