Danijela Martinović vs. Lejla Filipović vs. Viktorija Rađa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.10.2017.

118

Lejla Filipović | Foto: Dario Njavro

Lejla Filipović | Foto: Dario Njavro

Jučerašnje svečano otvorenje ZONA boutique health centra privuklo je brojna lica iz javnog života, a najveću pažnju privukle su Danijela Martinović, Lejla Filipović i Viktorija Rađa

Zona je filozofski pojam koji označava način promišljanja i življenja u miru i ravnoteži. Zona je i naziv jedinstvenog novog centra, koji je jučer svečano otvoren u Zagrebu. ZONA boutique health centar na sustavan i promišljen način brine o potrebama pojedinca te je konceptom prilagođen vremenima brzog življenja.
ZONA nudi cjelovito rješenje koje može bitno doprinijeti kvaliteti života, prvenstveno zdravlja, pomoći u održavanju dobre fizičke kondicije, kreiranja plana i programa pravilne prehrane, prakticiranja različitih tehnika promišljanja i opuštanja, a sve to u funkcionalno i elegantno opremljenom prostoru.

Danijela Martinović | Foto: Dario Njavro

Danijela Martinović | Foto: Dario Njavro

Jučerašnje svečano otvorenje privuklo je brojna lica iz javnog života, a najveću pažnju svojim ženstvenim jesenskim kombinacijama privukle su Danijela Martinović, Lejla Filipović i Viktorija Rađa.

Viktorija Rađa | Foto: Dario Njavro

Viktorija Rađa | Foto: Dario Njavro

Koja od njih je sloćila najbolji styling - prosudite sami!

VIŠE O TEMAMADanijela MartinovićLejla FilipovićViktorija RađaZONA boutique health centar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se