Dani: 'Što je žena bez sisa?'; Vedrana Rudan: 'I bogati se boje smrti!'

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 24.05.2013.

38

Angelina Jolie na naslovnici Dana

Na naslovnici novog broja bh. tjednika Dani osvanula je holivudska superzvijezda Angelina Jolie uz nimalo ukusan naslov 'Što je žena bez sisa'

Angelina Jolie na naslovnici Dana

Bosanskohercegovački politički tjednik Dani, nekoć jedna od najuglednijih tiskovina u regiji, za koji su između ostalih pisali i književnici Miljenko Jergović, Semezdin Mehmedinović i Aleksandar Hemon, a čije su stranice krasile vrhunske fotografije Milomira Kovačevića Strašnog i Reutersovog majstora Damira Šagolja, izazvao je gomilu oprečnih reakcija naslovnicom svog novog broja.
Na coveru Dana osvanula je holivudska superzvijezda Angelina Jolie uz nimalo ukusan naslov "Što je žena bez sisa". Dani aludiraju na dvostruku mastektomiju, operaciu kojom je Jolie odstranila obje dojke zbog rizičnoh gena, nakon što je shvatila da postoje velike šanse (navodno čak 86 posto) da oboli od raka dojke.

Na potez Angeline Jolie u svom se prepoznatljivom stilu osvrnula i Vedrana Rudan: "Čitava ova pizdarija me na neki način razgalila. I bogati se boje smrti jednako onako kako se nje bojimo mi koje od bankrota, nije moja fora, dijeli jedna plaća. Razlika ipak postoji. Oni misle da im spasa ima, mi znamo da ga nema. Opušta nas ta spoznaja. Zato je moja mama koja je od imovine imala  mene, zeta i unuke živjela dvadeset godina dulje nego Steve Jobs. Volim Smrt. Jebe se njoj za statistike", napisala je između ostalog Vedrana na svom blogu Rudan.info.

VIŠE O TEMAMAAngelina JoliemastektomijaBH DaniVedrana Rudan
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se