CASUAL CHIC: H&M-ove ležerne i udobne proljetne kombinacije

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 09.02.2013.

79

Bijela i khaki boja, karirane košulje sa šljokičastim detaljima, jeans od glave do pete... Casual stil i dosada nemaju ništa zajedničko!

Novim lookbookom H&M nam pruža pogled na onu opušteniju stranu modnog proljeća 2013. godine. Katalozi obično vrve napetim outfitima, nerijetko i pretjeranim kombinacijama, no velika većina djevojaka i dalje je vjerna jednostavnosti, umjerenosti, nenametljivosti. I to nikako ne mora voditi u dosadu, upravo suprotno! Nešto diskretnije i klasičnije krpice imaju dulji rok trajanja od uradnih komada - ne lijepe se za oko, teže se pamte, uz malo mašte ih možete odjenuti bezbroj puta bez rizika da svojoj okolini postanete vizualno naporni.
Upravo je ta snaga ležernih i udobnih komada potaknula H&M na lookbook Casual Chic. Opušteni komadi s primjesama muževnog bit će pravi užitak, i za tijelo i za oko. Traperice iz muškog ormara i jeans-košulja podsjećaju na 80-e, ali već predstavljaju pravi klasik. I mogu biti prava proljetna fora!

Slično vrijedi i za bijelo od glave do pete. Casual t-shirt u kombinaciji s uskim bijelim hlačama niskog struka začinite cool remenom nakitom i prepustite se ispijanju proljetne kave!

Khaki je 'rasturao' početkom jeseni, a ima što reći i u novoj sezoni. Nijansa po kojoj su prepoznatljive britanske tropske uniforme može biti itekako chic ako se ukrasi ponekim ženstvenim detaljem.

Ležerne, predimenzionirane majice i dobar blejzer savršena su formula za posao, faks ili jednostavno - za proljetno ljenčarenje u nekom od gradskih kafića. Klasičnu mušku kariranu košulju par šljokičastih detalja transformirat će u hit komad idealan za dnevne kombinacije. H&M-ove inspirativne casual lookove za proljeće 2013. pogledajte u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAhlače niskog strukacasualH&M. proljeće 2013blejzeriT-shirtkhakijeanstraper košuljecasual stillookbookkarirane košulje
Povezano