Bojanje kose: Svjetski trendovi za jesen/zimu 2012/2013.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.08.2012.

98

Bojanje kose | Ilustracija | Foto: Avon

Bojanje kose | Ilustracija | Foto: Avon

Spremni ste za veliku promjenu kada je riječ o vašoj kosi? Prije no što se odlučite za tako odvažan korak, upoznajte se s najnovijim trendovima u bojanju kose.

Svjetski stručnjaci iz područja bojanja kose slažu se u jednom. Postoji nekoliko načina da promijenite svoju frizuru bojom, a da pritom izgledate trendi i zadržite njen zdrav izgled.

Svjetliji pramenovi i žive boje

Oživite vašu kosu svjetlijim pramenovima te živim bojama. Nemojte biti u strahu od eksperimentiranja sa žarkocrvenom, ružičastom ili plavom. Boje su se vratile u modu!

Pri korijenu tamnija, prema vrhovima svjetlija

Ukoliko ste brineta, isprobajte hit sa crvenih tepiha te posvijetlite kosu postepeno na način da je pri korijenu tamnija, a prema vrhovima svjetlija. Ovo je omiljena frizura mnogih holivudskih zvijezda, stoga podarite dašak glamura svom izgledu.

Savršen omjer između plave i smeđe

Bronde je izraz za boju kose koja predstavlja savršen omjer između plave i smeđe, a popularizirala ju je najpoznatija manekenka današnjice - Gisele Bundchen. Platinasta plava boja kose upotpunjena crvenim ružem trend je ove sezone.

Isprobajte periku

No, prije nego se odlučite na ovakvu promjenu isprobajte periku. Ova boja kose bolje pristaje ženama svjetlije puti te prirodnim plavušama. Ukoliko vam koža na suncu tamni brže, bilo bi bolje da izbjegnete ovaj stil i odlučite se za nešto primjerenije. 


VIŠE O TEMAMAbojanje koseboje za kosubrondeplatinasta kosaperikeKozmo




Povezano