Bershka: TOP 10 jakni i kaputa za zimu 2015/2016.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.11.2015.

601

Zimski zakoni stupaju na snagu, a potraga za bar jednom novom toplom zimskom jaknom (ili kaputom) mnogima zadaje slatke brige

Jesen se polako transformira u zimu, htjeli - ne htjeli moramo pristati na neka nova modna pravila. I u svijetu mode postoji obvezna, propisana zimska oprema, a na njenom popisu jedno od prvih mjesta zauzima topla zimska jakna. Ili kaput.

Po običaju, Bershka je u ovom segmentu ponudila cijeli niz efektnih odgovora. Kolekcija kaputa sadrži seriju modela koji slijede najvruće trendove sezone, a pritom zadovoljavaju i onu primarnu funkciju. U prijevodu - grijat će nas, ali i odigrati ulogu ključnog sastojka svake zimske kombinacije.

Bershkini topli kaputi začinjeni su krznenim elementima i detaljima od lažne kože, a stižu u paleti omiljenih zimskih boja: Crnoj, sivoj, bež te military kaki-zelenoj i garnet tamnocrvenoj.

Samo za vas, u galeriji fotografija izdvojili smo 10 (po)najboljih modela s Bershkinih polica. Cijene se, kao što možete vidjeti u opisu fotografija, kreću od 459 do 759 kuna.


VIŠE O TEMAMAjakneBershkakaputizimske jakneženske jaknedugi kaputikaputi s krznomjakne s krznom




Povezano