Bershka: Gležnjače i čizme za jesen/zimu 2014/2015.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 30.09.2014.

1402

Uz neizbježne gležnjače i čizme u motorističkom stilu, Bershka donosi i nekoliko klasičnih - elegantnih i jako seksepilnih modela

Cipele obožavamo, a u prvim tjednima hladnijeg dijela godine sve naše misli okrenute su "lociranju" savršenih gležnjača koje će nam pružiti toplinu, udobnost, ali i toliko traženi dašak modnog uzbuđenja. Dobra vijest je da nam ni Bershka neće ostati dužna kada je u pitanju najvažnija i najslađa stavka jesensko-zimskog šopingiranja.

Španjolski brand koji uvijek zrači mladenačkom energijom pripremio je zanimljivu kolekciju. Istovremeno i buntovnu i glamuroznu, očekivano crnu. Glazbenim rječnikom govoreći, na jednoj strani ploče su iznimno popularni modeli u motorističkom odnosno rokerskom stilu, dok drugu stranu krase klasične, elegantne i jako seksepilne gležnjače na petu, idealne za malo posebnije prilike.

Iz Bershkine kolekcije za jesen/zimu 2014/2015. odabrali smo 10 modela koji bi se mogli prometnuti u bestselere. Cijene se kreću 300 do 600 kuna, a završnu riječ prepuštamo vama.

> Još cipela za jesen 2014.



VIŠE O TEMAMAcipeleBershkagležnjačečizmebajkerske gležnjačemotorističke čizmekožne gležnjačegležnjače na petu




Povezano