Bershka: 15 najljepših haljina za zimu 2016/2017.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 30.11.2016.

153

Bershka je za hladne zimske dane pripremila seriju vrućih haljinica u kojima ćete zagrijati sve oko vas. Donosimo 15 najboljih!

Prosinac je mjesec rezerviran za 'refreshanje' ormara, adventske čarolije i bajkovite božićno-novogodišnje trenutke. Pred kraj godine svi ćemo se (pokušati) opustiti, a na jeziku mode to znači da ćemo morati 'potegnuti' i za ponekom novom haljinom koja će izgled učiniti nezaboravnim. Upravo zbog toga i drugim dijelom ovosezonske kolekcije high-street branda Bershka dominiraju blještave i zavodljive haljine za izlaske i posebne prilike, iako je tu i tamo moguće 'upiknuti' i neku opušteniju varijantu obične dnevne trenutke.

Apsolutni hit su haljinice u zelenoj, tamnoplavoj, nude i boji fuksije, po mogućnosti prošarane za ovo doba godine gotovo pa neizbježnim šljokicama. Mala crna haljina stiže u romantičnim i zavodljivim čipkastim odnosno asimetričnim izdanjima, a na svoje će doći i ljubiteljice dugih modela, koji - kako nam je to Bershka još jednom pokazala - mogu biti itekako seksepilni.


Za proljeće kudikamo prije proljeća (proljeće 13. u prosincu?) zadužena je jedna fenomenalna haljina djelomično otvorenih ramena sa razigranim cvjetnim printom.

15 najljepših modela koji vas čekaju na policama Bershke škicnite u fotogaleriji.


VIŠE O TEMAMAhaljineBershkaparty haljinehaljine za izlaskehaljine za Novu godinumini haljinešljokičaste haljinekratke haljineasimetrične haljineduge haljinemaksi haljine




Povezano