/*
*/

ModaReklamne kampanje

Balmainov proljetni glamur na vrućim cestama Kalifornije

Piše: Tea Marić, Zagreb, Pariz

Objavljeno 11.01.2017.

Isabeli Fontana, Natasha Poly i Doutzen Kroes glavne su zvijezde uzbudljivog putovanja kroz vruću Kaliforniju u blještavim i prozirnim proljetnim komadima s potpisom Balmaina

rc="layout/i/content/139703475302380.jpg" width="670">Balmain je svoju marketinšku priču za narednu sezonu začinio jakom dozom glam efekta. U kampanji za proljeće/ljeto 2017. u ključnim - redom blještavim i prozirnim - komadima zasjale su prekaljene ljepotice, višegodišnje članice elitne lige svjetskog modelinga: Isabeli Fontana, Natasha Poly i Doutzen Kroes.

Kako bi efekt hedonističke, opuštene proljetno-ljetne sezone bio jači, kampanja je snimana na suncem okupanim kalifornijskim autocestama koje podsjećaju na scene iz kultnih filmova o romantičnim bjeguncima. Djevojkama su se u nekim kadrovima pridružili i poznati manekeni Jon Kortajarena i Gabriel Aubry.

"Zabilježili smo trenutke tajanstvenog putovanja skupine modela, male Balmainove vojske kroz nestvarne krajolike koji nas, baš kao i naša nova kolekcija, vraćaju na ono esencijalno", objasnio je Balmainov kreativni direktor Olivier Rousteing.


VIŠE O TEMAMAJon KortajarenaGabriel AubryBalmainOlivier RousteingIsabeli FontanaNatasha PolyDoutzen Kroes
Povezano